SMRT SRPKINJE U ITALIJI Užasnuta majka: Znala sam da mi je bivši zet ubio ćerku!

Uhapšen ubica: Majka Srpkinje čije je telo nađeno u Italiji

SMRT SRPKINJE U ITALIJI Užasnuta majka: Znala sam da mi je bivši zet ubio ćerku!

Crna Hronika -

Ne mogu da poverujem da je nema, kako je mogao to da joj uradi, kaže Milada Trujić iz Kučeva, čiju je ćerku Slavicu (38) pre više od mesec dana ubio bivši muž Dragoslav u Trstu

TRST - Slavica Kostić (38) iz Kučeva, koja je godinama radila u Trstu i koja je nestala pre više od mesec dana, juče je pronađena mrtva.

Kako saznajemo, njen bivši muž Dragoslav Kostić (61) priznao je italijanskoj policiji da ju je ubio, a njeno telo zakopao na jednom brdu na granici Slovenije i Italije.Slavičino telo pronađeno je juče u popodnevnim satima, u mestu Kreplje, i bilo je u stanju raspadanja. DNK analize potvrdile su da je to ona.Ostavila dvoje deceSlavičina majka Milada Trujić kaže da je predosećala da njena ćerka nije živa i da je ovaj zločin počinio njen bivši zet Dragoslav.- Znala sam da je on ubio moju Slavicu! Znala sam od početka. Ne mogu da poverujem da je nema, kako je mogao to da joj uradi. Ne znam kako ćemo bez nje - grcala je u suzama majka Milada.

Još jedan dokaz... Dragoslav posle ubistva snimnjen na pumpi
Još jedan dokaz... Dragoslav posle ubistva snimnjen na pumpi

Nesrećna Slavica ostavila je iza sebe dvoje dece - ćerku Nevenu (17) i sina Nikolu (21), koji kako, kaže u razgovoru za Kurir jedna od komšinica, ne mogu da dođu sebi niti da poveruju da njihove mame više nema.- Šta će deca, plaču celo jutro. Ćerka Nevena ne može da se smiri, morala je da pije lek za smirenje. Jadna deca, ostala su bez majke - kaže jedna od komšinica.Komšije nastradale imaju za nju samo reči hvale. Kažu da je bila dobra žena i požrtvovana majka.- Slavica je bila baš milo stvorenje. Živela je na relaciji Italija-Srbija, dolazila je ovde da viđa decu, a zbog njih je i išla tamo da radi kako bi im pružila sve. Bila je mnogo vredna, tužno je ovo što je zadesilo njenu porodicu - priča za Kurir jedna od komšinica.Podsetimo, potraga za nesrećnom ženom počela je 24. aprila, kad je ćerka Nevena Manojlović, Slavičina ćerka iz prvog braka, alarmirala policiju da joj se majka ne javlja, iako su se čule nekoliko puta dnevno. Slavica je više od decenije radila u Italiji, gde je svojevremeno podigla kuću s bivšim suprugom.Tragovi krvi u stanuItalijanska policija je u saradnji s forenzičarima iz Padove i pomoću luminola, koji se koristi za otkrivanje tragova krvi na mestu zločina, pronašla tragove u njenom stanu koji su vodili do Dragoslava. Policija iz Trsta navodi da je Dragoslav odmah uhapšen. Njemu je posle saslušanja u policiji, gde je priznao ubistvo, određen pritvor. Veliku podršku Italijanima dala je i slovenačka policija, koja je omogućila kolegama istragu i na svojoj teritoriji.

LAGAO POLICIJU Slavičin bivši suprug u početku negirao zločinSLAGALI SMO SE, ZADRŽALA JE MOJE PREZIMESve vreme glavni osumnjičeni je bio Slavičin bivši muž Dragoslav, koji je inače pretio njoj i njenoj porodici, pa čak i vereniku. Tokom istrage negirao je krivicu, pravdajući se da je Slavicu neko na prevaru odveo i kidnapovao. Dragoslav je naglašavao da su oni u odličnim odnosima.- Lepo smo se slagali, pa je zato i zadržala moje prezime posle razvoda. Ja sam je prvi put odveo u Trst i tamo smo stekli kuću u kojoj je boravila, a posle razvoda smo je podelili. Iz Trsta sam se vratio u subotu, a Slavica je tamo krenula, koliko ja znam, u nedelju - svojevremeno je govorio Dragoslav. Nakon prvog braka, iz kojeg ima dvoje dece, Slavica se udala za Dragoslava i s njim ostala 13 godina.

HronologijaMISTERIOZNI NESTANAKSlavica Kostić, koja već godinama radi u Trstu, gde brine o jednom starijem bračnom paru, nestala je krajem aprila, čim je stigla u taj grad.Kad je došla u Italiju, odmah se javila sinu, ćerki i nevenčanom suprugu Velji Tomiću i rekla im da ide na spavanje.Sutradan se nije pojavila kod bračnog para koji je čuvala, a kako se nikome nije javljala ceo dan, njen nestanak je prijavljen policiji.Posle punih mesec dana i nagađanja da je oteta i ubijena, njen bivši muž priznao je svirepi zločin, nakon brojnih dokaza do kojih je došla Italijanska policija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track