SMRT U STRELJANI: Pucao prvo u metu, pa sebi razneo glavu!
Foto: Dragan Kadić

Tragedija u klubu „Target“ u Beogradu

SMRT U STRELJANI: Pucao prvo u metu, pa sebi razneo glavu!

Crna Hronika -

Miloš T. (41) iz Beograda, nakon jedne serije na strelištu, pištolj uperio sebi u slepoočnicu i pucao. Nesrećni strelac preminuo na licu mesta

BEOGRAD - Miloš T. (41) iz Beograda izvršio je juče samoubistvo u centru Beograda pucavši sebi u glavu u streljani.

Nesrećni Miloš preminuo je na licu mesta, a policija utvrđuje okolnosti i motive ove tragedije.Nesreća se dogodila oko 16 časova, u streljani „Target“, u Ulici Miloša Pocerca 10, pored KUD Branko Cvetković u centru Beograda.

- Miloš, koji ovde redovno dolazi, pucao je iz svog pištolja. Ništa nije ukazivalo na tragediju. Međutim, kad je završio jednu seriju, za trenutak je zastao. Ostali strelci su mislili da menja šaržer s municijom ili da se odmara. Međutim, on je iznenada pištolj prislonio sebi na slepoočnicu. Odjednom se čuo pucanj i samo je pao na zemlju. Ležao je u lokvi krvi, glava mu je bila gotovo razneta - rekao je izvor iz istrage za Kurir.Drama u klubuKako saznajemo, niko od stanara okolnih zgrada nije primetio ništa neuobičajeno, jer se u streljani stalno puca.- Neko vreme nismo ništa primetili, jer je ovde stalno buka. Stalno se puca, tako da nismo mogli ni da shvatimo šta se dešava, već smo tek posle nekog vremena videli i odmah obavestili policiju i Hitnu pomoć - kaže jedan od stanara, vidno potresen, koji je želeo da ostane anoniman.

Kako kaže, nesrećni čovek je preminuo u streljani, dok su pokušavali da mu pruže pomoć.- Hitna pomoć je došla brzo, ali lekari su mogli samo da konstatuju smrt. Nisu ga ni prevozili u bolnicu jer je već izdahnuo u streljani - kaže naš sagovornik.Posle nekog vremena izašao je i čovek za kog se pretpostavlja da je gazda kluba, koji nije želeo ništa da komentariše, samo je rekao da će javnost biti o svemu blagovremeno obaveštena.Sličan slučaj u PartizanuPre dve godine slična tragedija dogodila se i u streljačkom klubu Partizan u Humskoj ulici. Mladić star 30 godina izvršio je samoubistvo u decembru 2104. Kako kažu očevici, ništa nije ukazivalo na tragediju, mladić se dopisivao sa nekim telefonom, a onda je iznenada pucao sebi u glavu. Mladić je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta, a nije poznato zbog čega je to uradio.

Streljački savez„TARGET“ NIJE NA LISTI KLUBOVAU Streljački savez Srbije učlanjene su 142 organizacije - klubovi, družine, opštinski streljački savezi, Streljački savez Beograda i Streljački savez Vojvodine, sa više od 5.000 članova. U Streljačkom savezu Beograda registrovan je 21 streljački klub. Na internet stranici Streljačkog saveza klub „Target“ nije na toj listi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track