STRAVIČNO: Kremirali mu greškom taštu, a onda mu majka i sestra poginule na putu za sahranu
Foto: Dado Djilas

Nesreća kod Sremske Mitrovice

STRAVIČNO: Kremirali mu greškom taštu, a onda mu majka i sestra poginule na putu za sahranu

Crna Hronika -
Majka i sestra Boža Bazina, čija je tašta kremirana skandaloznom greškom Pogrebnih usluga, poginule su danas u saobraćajnoj nesreći dolazeći na sahranu iz Hrvatske

SREMSKA MITROVICA - U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros, oko 7.30 časova, na autoputu Batrovci - Beograd, područje Grada Sremska Mitrovica, život su izgubile dve ženske osobe, dok su tri osobe povređene.

Do nesreće je došlo kada je automobil BMV sustigao i udario automobil "daevu tiko", nakon čega je "daevu" sleteo sa kolovoza.

Inače, poginule su majka i sestra Bože Bazina, čoveka kome su taštu skandaloznom greškom Pogrebnog preduzeća kremirali.

Porodica je za ovu grešku saznala tek kada su došli da preuzmu telo, dok su majka i sestra Bože Bazina poginule kada na putu ka sahrani.

U kapeli su Ljubicinog zeta Božu Bazinu ubeđivali da je to njegova tašta a tek kasnije je saznao da je napravljena nedopustiva greška.

U vozilu marke BMV se nalazio turski državljanin koji je putovao sa surpugom i četvoromesečnom bebom, koji su u nesreći zadobili lakše povrede. Inače, u automobilu marke daevu su se pored majke i sestre Bože Bazina nalazile i još jedan bračni par, koji su zadobili teške povrede. Kako saznajemo, u ovom trenutku su van životne opasnosti.

(S.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track