SRAMNA ODBRANA VOZAČA UBICE: Ne sećam se, možda sam udario kuče!

MONSTRUM

SRAMNA ODBRANA VOZAČA UBICE: Ne sećam se, možda sam udario kuče!

Crna Hronika -
PRAVI SE LUD: Nikoga nije bilo, pa valjda bih nešto osetio, rekao je Tomislav Petrović (48), koji je sa 120 km na sat pregazio Jovanu (25) i Milorada (34)

SRPSKA CRNJA - Tomislav Petrović (48), zvani Vinetu, iz Srpske Crnje, koji je usmrtio Jovanu Lekin (25) a njenog momka Milorada Šuputa (34) teško povredio, izneo je sramnu odbranu na saslušanju u policiji.On je, naime, izjavio da ne zna da je nekoga udario, iako je mladić koga je pokosio ostao zaglavljen u šoferšajbni njegovog automobila.- Ne sećam se da sam ikoga udario, a kamoli ubio. Nikoga nije bilo ispred mene. Možda sam neko kuče udario, a ne dvoje ljudi, kako kažete. Pa valjda bih osetio - rekao je, navodno, Petrović u policiji prilikom davanja izjave. Njemu je, podsetimo, izmereno 1,7 promila alkohola u krvi.

Ugašena velika ljubav... Jovana Lekin (25) i Milorad Šuput (34)
Ugašena velika ljubav... Jovana Lekin (25) i Milorad Šuput (34)

Kako saznajemo, Petrović čak ni nema vozačku dozvolu, ali je redovno vozio kola po selu.- Često je bio pijan. Retko kada ga je policija i zaustavljala jer ga svi znaju. A i kada bi ga zaustavili, on se uvek s njima dogovarao jer je imao dovoljno para. Vozio je uvek brzo i eto šta je sada uradio. Tako dobru decu uništio! Gde je sada ta policija, koja mu je gledala kroz prste - kaže za Kurir meštanin Srpske Crnje, koji nije želeo da mu se objavi ime zbog, kako kaže, straha od Petrovićevog sina.

ZGAZIO DVOJE SA 120 NA SAT: Mortus pijan ubio devojku, njen momak se bori za životSaobraćajna nesreća dogodila se u petak uveče, kada su Jovana i Milorad, koji su planirali skoro venčanje, šetali ulicom. Na njih je u velikoj brzini i bez kočenja naleteo „micubiši lanser“, kojim je upravljao Petrović, krećući se brzinom većom od 120 km/čas. Od jačine udarca Jovana je odbačena najmanje 20 metara, a Milorad se bukvalno zaglavio u vetrobranu auta. Jovana je na licu mesta preminula, a Milorad je sa teškim povredama prebačen u bolnicu.Savet Mesne zajednice Srpska Crnja odlučio je da se ponedeljak 19. januar proglasi Danom žalosti u ovom mestu. Jovana Lekin biće sahranjena danas u 14 časova na groblju u Srpskoj Crnji.

NeizvesnoMLADIĆ I DALJE ŽIVOTNO UGROŽENMilorad Šuput i dalje se nalazi u teškom stanju.- Pacijent je i dalje životno ugrožen. Nalazi se na intenzivnoj nezi pod prismotrom lekara - rekla nam je juče Dušana Vučinić, portparol Kliničkog centra Vojvodine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track