SRBI IZ AUSTRALIJE BRINU ZA MARJANOVĆE: Poziv iz Melburna - Zorane, dođi sa Janom kod nas!
Foto: Marina Lopičić

Bolji život

SRBI IZ AUSTRALIJE BRINU ZA MARJANOVĆE: Poziv iz Melburna - Zorane, dođi sa Janom kod nas!

Crna Hronika -

Gastarbajteri Radiša i Milena M. pozivaju udovca Jelene Marjanović i njegovu ćerkicu da se isele u Australiju, ponudili im sve uslove za normalan život

BEOGRAD - Radiša (60) i Milena (56) M. iz Melburna pozivaju Zorana Marjanovića iz Borče, muža ubijene pevačice Jelene, i njegovu ćerkicu Janu da se presele kod njih u Australiju!Kako saznaje Kurir, ovaj bračni par želi da pomogne Marjanovićima posle svega što su preživeli u poslednjih osam meseci, posle stravičnog zločina.Ovaj stariji bračni par veoma je potresla životna priča porodice Marjanović.Nemaju decu- Oni već 30 godina žive u Australiji, ali pomno prate sva dešavanja u Srbiji. Od samog početka zainteresovali su se za dramu nakon Jeleninog ubistva, koje ih je veoma dotaklo - priča naš izvor blizak ovoj porodici.Radiša i Milena su došli na ideju da maloj Jani i Zoranu ponude da se presele kod njih, u Australiju.- Odlučili su se na taj korak jer nemaju svoju decu, a osećaju veliku tugu nakon tekstova o maloj Jani, koja veoma pati za mamom, a ostala je i bez bake Zorice. Smatraju da je Marjanovićima učinjena velika nepravda jer, osim što su ostali bez voljenog člana porodice na najmonstruozniji način, u medijima su svakodnevno satanizovani - objašnjava naš sagovornik.Kako saznajemo, bračni par je spreman da na sve načine obezbedi život Marjanovićima u Australiji.- Oni su spremni da Zoranu pronađu posao, ali i smeštaj kako bi bio potpuno samostalan u Melburnu. Žele čak i da mu pomognu oko pokretanja muzičke karijere - dodao je naš izvor.Podsetimo, Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila na nasipu u Crvenki. Njen nestanak je prijavljen u popodnevnim časovima, nakon što je nestala tokom trčanja po nasipu. Policija je sutradan otkrila telo pevačice „Granda“ u kanalu. Otkako je ona nastradala, Marjanovićima je nuđena raznorazna pomoć.Nudile Zoranu brak- Zorana su proganjale žene, nudile mu brak. On je bukvalno postao najpoželjniji udovac. Neke od njih su mu, osim lascivnih poruka, nudile i brigu o malenoj Jani, koja je sa samo pet godina ostala bez majke - navodili su poznanici porodice.Kako smo ranije pisali, neke od žena išle su toliko daleko i Zorana spopadale putem društvenih mreža, naročito Fejsbuka, a mnogi muškarci u Srbiji počeli su da nose frizure poput njegove.

Zahvalio se iseljenicimaZORAN: VOLIM SRBIJU, NEĆU JE NAPUSTITI!Zoran Marjanović je juče preko Kurira najljubaznije zahvalio porodici iz Australije.- Hvala tim ljudima na saosećanju. Lepo je znati da ima dobrih i plemenitih porodica. Javljaju mi se ljudi iz Nemačke, Austrije, Španije, ma iz svih krajeva sveta. To što oni žele jeste lepo, ali ja nemam nameru da idem iz moje Srbije. Veliki sam patriota, tačno je da sve gori, ali ja ostajem - kaže on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja