SRCE DA PREPUKNE: Mala Jana čeka mamu da joj peva za 6 rođendan!
Foto: Dragan Kadić, Privatna Arhiva

Ćerka ubijene pevačice puni šest godina

SRCE DA PREPUKNE: Mala Jana čeka mamu da joj peva za 6 rođendan!

Crna Hronika -

Jana Marjanović proslaviće prvi put dan rođenja bez majke Jelene, koja joj je svake godine pevala „Divan dan“

BEOGRAD - Ovo će biti prvi Janin rođendan bez njen mame i biće izuzetno emotivan. S jedne strane sam srećan što mi dete raste i što će danas napuniti šest godina, a sa druge osećam veliku tugu jer će ovo biti prvi rođendan bez naše Jece.Ovo je za Kurir rekao Zoran Marjanović, suprug svirepo ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33), koji se sprema za rođendansku proslavu Jelenine i njegove jedinice.Srećne i nasmejaneOd ubistva Jelene Krsmanović Marjanović prošlo je 10 meseci, a prema rečima njenog supruga, iako neopisivo pati, život mora da teče dalje.- Do sada su svake godine Jelena i Jana zajedno gasile svećice na torti i pevale pesmicu. Ovo će biti prvi put da ih neću videti srećne i nasmejane zajedno. To će biti još jedan udarac, ali šta ću. Svoj krst moram da nosim kako znam i umem - suznih očiju priča Marjanović.On objašnjava da će mu najteže pasti momenat kad Jana bude duvala svećice.- Kad pomislim na ćerkin rođendan, prvo čega se setim su Jelena i Jana iznad rođendanske torte. Sada mi je mnogo teško kad pomislim da će Jana bez Jece gasiti svećice i pevati „Danas nam je divan dan“. Ne mogu vam opisati koliko mi je teško - tužan je Zoran.Podsetimo, Zoran je dugo izbegavao da maloj Jani kaže istinu o sudbini njene majke, ali je nedavno skupio hrabrost i ćerki ispričao šta se desilo na nasipu Crvenka u Borči 2. aprila 2016. godine, kad je Jelena nestala dok je džogirala.Završava pesmuNakon što je saznala bolnu istinu, Jana je imala brojna pitanja za oca.- Pitala me je da li je mama isto tako lepa i na nebu i kada ona može da ode tamo da je vidi. Objasnio sam joj da mi tamo ne možemo da idemo, ali da ona može nas da gleda odozgo i da je srećna onda kad smo mi veseli i nasmejani - ispričao je ranije Zoran i dodao da radi na pesmi koju je Jeca trebalo da završi na dan kad je nestala.- Reč je o baladi, koja se Jeci mnogo svidela. Nadam se da ću smoći snage da je završim kako bi javnost čula kakva je pevačica bila Jelena.

Jana hoće da obiđe grobZORAN: VODIĆU JE USKOROZoran Marjanović je rekao da planira da dovede Janu na majčin grob, ali da čeka pravi trenutak za to.- Kad sam joj saopštio da je Jelena ubijena, bio je veliki minus, a Jana bolešljiva, pa nisam hteo da vodim dete po toj hladnoći. Ona stalno traži da je odvedem na groblje, ali dovešću je posle rođendana. Ne želim da je opterećujem - rekao je Marjanović.

Puno korisnih informacija

DANAS U KURIRU POKLON DODATAK DR KURIR: Pobedite osteoporozu

U današnjem dodatku Dr Kurir saznajte šta treba da radite ukoliko bolujete od osteoporoze, koji su prvi znaci reume i kako da je pobedite prirodnim putem.

Otkrićete zašto vakcinu protiv HPV treba da prime i dečaci, a imamo rešenje za brzo i efikasno smirivanje želuca.

Svake nedelje u Kuriru čeka vas puno korisnih informacija i saveta kako da sačuvate zdravlje!

Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track