SRPSKI BOKSER UČESTVOVAO U MASAKRU NA KIPRU: Javio "Mi smo tu", a onda je počeo pokolj?!
Foto: Printscreen FB

Upali u restoran i počeli da pucaju

SRPSKI BOKSER UČESTVOVAO U MASAKRU NA KIPRU: Javio "Mi smo tu", a onda je počeo pokolj?!

Crna Hronika -

AJA NAPA - Dejan Loj (42), bokser srpskog porekla koji godinama živi na Kipru, osumnjičen je da je učestvovao u masakru u Aja Napi, kada su četiri osobe ubijene.

U prepunom restoranu 23. juna ubijeni su biznismen Fanos Kalopsidioti (51), njegova supruga Skevi (39) i Elijas Hadžieftimiju, policajac koji je u to vreme bio na dužnosti.

Takođe, ubijen je i jedan od napadača koji je albanskog porekla, dok je jedan od preduzetnikovih telohranitelja povređen. Deca ubijenog Kalopsidiota, od 14 i 13 godina, preživeli su jer su se sakrili ispod stola.

Za ovaj masakr osumnjičeni su Dejan Loj, koji je bio telohranitelj ubijenog biznismena, Mario Kristodolu (38), vlasnik bara Panajotis Pentafkas (39) i Sofija Gregori (29).

Sumnja se da je upravo Dejan ubicama javio gde se nalazi porodica Kalopsidioti. Kako kiparski mediji prenose, neposredno pre pucnjave Loj je otišao do toaleta i telefonirao sa nepoznatom osobom.

"Mi smo ovde", rekao je i prekinuo vezu. Ubrzo zatim je poslao poruku sa svog mobilnog telefona.

"Samo što je otišao u toalet, u restoranu su se pojavile ubice sa kapuljačama i započele pucnjavu. Dejan je neposredno posle toga izašao i uopšte nije bio uznemiren, a prilikom davanja izjave policiji naveo je da je pričao sa devojkom", pišu kiparski mediji.

Pored Loja, osumnjičen je i Albanac Aleks Bureli, za kojeg se misli da je bio drugi strelac na ubijenog Kalopsidiotu, ali i još šest muškaraca.

ALBANAC PUCAO PRED PRESTRAVLJENIM GOSTIMA: Muž i žena ubijeni na Kipru, stradalo još dvoje!

(EPK/cyprus-mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track