STARAC (79) ŽRTVA RAZBOJNIKA: Daj nam pare, mi smo Arkanovi!

Napad u Nišu

STARAC (79) ŽRTVA RAZBOJNIKA: Daj nam pare, mi smo Arkanovi!

Crna Hronika -
Vezali su me, udarali po glavi i šutirali, bilo je strašno, kaže Kemal Šakir (79) iz Niša

NIŠ - Trojica razbojnika pretukla su i opljačkala niškog penzionera Kemala Šakira (79) u njegovoj kući u Bovanskoj ulici u niškom naselju Beograd-mala.Kradljivci su zaskočili nesrećnog čoveka juče oko tri sata iza ponoći, nakon što su razvalili rešetke na prozoru njegove spavaće sobe.Brutalno su ga pretukli, izvršili premetačinu i odneli mu 10.000 dinara od penzije i 650 evra ušteđevine. Kemal kaže da nije čuo ništa dok ga nisu oborili na zemlju.

- Spavao sam kad sam odjednom osetio kako me neko obara na pod. Okrenuli su me licem prema podu i urlali: „Gde su pare, mi smo Arkanovi!“ Molio sam ih da prestanu, ali nastavili su da me besomučno udaraju po glavi i da me šutiraju. Zapomagao sam, molio ih, ali nisu prestajali. Prevrnuli su mi celu kuću, polomili mi stvari, a pre nego što su otišli, pokidali su kabl od telefona i monitora i vezali mi njime ruke, noge i usta - kaže pretučeni čovek.Starac je uspeo da se odveže, otrči u komšiluk i pozove policiju i zeta i ćerku.

- Tukli su me po glavi, sve me još boli. Mogli su i da me ubiju. Duša me boli što su mi polomili lampu koju sam dobio iz Meke. Ja sam Turčin, nisam bio na hodočašću, a ta lampa mi je mnogo značila - nastavlja Kemal i dodaje:

- Nikome se nisam zamerio, penzionisani sam prevodilac za turski jezik, pošteno sam stekao penziju, ne znam šta me je ovo snašlo - kaže Kemal kroz suze.(M. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track