NOVI DETALJI O UBISTVU PEVAČICE: Ubica udarao Jelenu tupim predmetom po glavi i telu

Okončana potraga

NOVI DETALJI O UBISTVU PEVAČICE: Ubica udarao Jelenu tupim predmetom po glavi i telu

Crna Hronika -
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebiojša Stefanović potvrdio je da je pronađeno telo pevačice J.K. (33) koja je nestala u subotu u Borči, na nasipu u Crvenki

On je novinarima , na manifestaciji "Policajac u zajednici" ,saopštio da je upravo dobio takvu informaciju, i da će detalji biti saopšteni tokom dana.

Prema saznanjima prvi rezultati istrage ukazuju da je Jelena ubijena. Na telu i glavi vidljive su povrede koje su nanete tupim predmetom.

Telo će biti odneto na obdukciju gde će biti utvrđen uzrok smrt kao i da li je žrtva silovana. Policija intezivno radi na utvrđivanju svih okolnosti ubistva i identifikaciji osobe koja je počinila zločin.

Telo nestale pevačice pronađeno je na Paliluli. U potrazi za njom uključen je bio veliki broj pripadnika beogradske policije, kao i psi tragači.

Kako Kurir saznaje, na nasipu nedaleko od mesta gde je nestala Jelena pronađene su njene patike, šnala za kosu i tragovi krvi.

Podsetimo pevačica Jelena Marjanović nestala je juče oko 15 časova kod divljeg naselja Crvenka.Tridesetdvogodišnja Jelena je bila sa mužem i ćerkicom, kada je otišla da trči, i nije se vratila. Cela porodica i prijatelji su posle sat vremena, oko 16 časova, krenuli u potragu za njom. Policija je reagovala tek posle pisanja Kurira, i počela potragu sinoć, mada su pretohdno porodici rekli da zakonski mogu da reaguju tek posle 24 sata.

Podsetimo, pevačica Jelena Marjanović nestala je juče oko 15 časova kod divljeg naselja Crvenka. Tridesetdvogodišnja Jelena je bila sa mužem i ćerkicom, kada je otišla da trči, i nije se vratila. Cela porodica i prijatelji su posle sat vremena, oko 16 časova, krenuli u potragu za njom. Policija je reagovala tek posle pisanja Kurira, i počela potragu sinoć, mada su pretohdno porodici rekli da zakonski mogu da reaguju tek posle 24 sata.

(J. R.)

Sve o nestanku Jelene Krsmanovic mozete pogledati OVDE:

KURIR NA LICU MESTA POTRAGA ZA JELENOM: Policija pronašla njen mobilni telefon na nasipu

(KURIR TV) POTRAGA ZA NESTALOM JELENOM Policija cešljala groblje, mocvaru i napuštene kuce

(KURIR TV) KURIR NA MESTU UVIÐAJA: Pogledajte kako je policija nocas tragala za Jelenom

(KURIR TV) DRAMA, POTRAGA ZA JELENOM: Policija blokirala nasip, ne da nikome da pride!

STEFANOVIĆ Pronađeno telo pevačice iz Borče

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track