STENA PALA NA DŽIP: Ćerka Snežane Malović povređena u odronu!
Foto: Dado Đilas

Nesreća kod Kolašina

STENA PALA NA DŽIP: Ćerka Snežane Malović povređena u odronu!

Crna Hronika -
T.M.(12) , ćerka bivše ministarke Snežane Malović, povređena je u Kolašinu , kada je pored auta u kojem se nalazila sa porodicom pao kamen. Devojčica je van životne opasnosti.

KOLAŠIN - Dvanaestogodišnja devojčica T.M. , ćerka bivše ministarke pravde Srbije Snežane Malović, povređena je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na putu između Morače i Kolašina, u mestu Mioska u Crnoj Gori.

Nesreća se dogodila juče u 17.45 sati kada je na džip "tojota hajlaks" , beogradskih tablica u kojem su se nalazili Vuk i Snežana Malović sa ćerkom, pao veliki kamen ,sa visine od 50 metara, pored vozila.

Kamen se prilikom pada rasprsnuo a parčići su udarili u džip u kojem se nalazila porodica Malović. Devojčica je najverovatnije sedela na zadnjem sedištu koje je najviše bilo izloženo udaru . Automobil se zaustavio nakon sedamdeset metara. Malovići su u trenutku odrona prolazili pored betonske galerije koja je inače i podignuta da bi štitila od odrona.

Hitna pomoć iz Kolašina je izašla na lice mesta i povređenu devojčicu prebacila u Klinički centar Crne Gore gde je konstatovano da je van životne opasnosti , kako prenose mediji.

Bivša ministarka se do zaključenja ovog broja Kurira nije javljala na telefon. Od raspadnutog kamena oštećeno je još jedno vozilo u kojem na sreću nije bilo povređenih.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track