STRAŠNO: Gledala ubistvo muža, završila kod psihijatra!
Foto: Stefan Jokić

Supruga ubijenog Vladimira Bjelanovića očevidac

STRAŠNO: Gledala ubistvo muža, završila kod psihijatra!

Crna Hronika -

Rekla je da je, kad su već ušli u automobil, videla čoveka obučenog u crno, s crnom fantomkom ili šalom preko lica, da stoji ispred njih. Sa obe ruke držao je pištolj i pucao u Vladimira

BEOGRAD - Tijana M., koja je bila u automobilu s nevenčanim suprugom Vladimirom Bjelanovićem kad je likvidiran 9. decembra prošle godine u Mileševskoj ulici na Vračaru, posle ubistva je počela lečenje na privatnoj neuropsihijatrijskoj klinici zbog traume koju je preživela.

Ubijen... Vladimir Bjelanović
Ubijen... Vladimir Bjelanović

Njen zastupnik je juče na pripremnom ročištu, pred početak suđenja optuženima za zločin Predragu Ratkoviću (40) i Stefanu Blagojeviću (25), kako Kurir nezvanično saznaje, sudskom veću osim ovoga saopštio i da se ona pridružuje njihovom krivičnom gonjenju.- Tijana M. je saslušana u istrazi i tada je ispričala da je sa suprugom, kao i svakog dana, izašla iz zgrade i sela u automobil kako bi je odvezao na posao. Rekla je da je, kad su već ušli u automobil, videla čoveka obučenog u crno, s crnom fantomkom ili šalom preko lica, da stoji ispred njih. Sa obe ruke držao je pištolj i pucao u Vladimira - kaže izvor Kurira i dodaje da je ona tada rekla da ubicu ne bi mogla da prepozna. On navodi i da je Tijana M., koja je jedini očevidac zločina, u to vreme bila trudna, ali da se u međuvremenu porodila.Prema navodima tužilaštva, automobilu u kom je bio Vladimir sa Tijanom prišao je Blagojević i pucao u Bjelanovića. Kad je žrtva istrčala iz kola, na njega je iz „heklera“ zapucao Ratković, inače bivši pripadnik Jedinice za specijalne operacije.J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track