STRAVA KOD SRBOBRANA: Živi izgoreli u sudaru

Teška saobraćajna nesreća

STRAVA KOD SRBOBRANA: Živi izgoreli u sudaru

Crna Hronika -

Nakon nesreće buknuo je požar na jednom automobilu i troje putnika je izgorelo. Uprkos brzoj reakciji hitne službe, nije im bilo pomoći

SRBOBRAN - Tri osobe su poginule, a dve su teško povređene u saobraćajnoj nesreći koja se juče oko 13.30 dogodila na regionalnom putu između Feketića i Srbobrana.Kako nezvanično saznajemo, u udesu su učestvovala dva automobila, a nastradali putnici nalazili su se u vozilu koje se zapalilo.- Nesreća se dogodila iz sada neutvrđenih razloga, kada su se sudarili automobili sa novosadskim i subotičkim registarskim oznakama. Nakon nesreće buknuo je požar na jednom automobilu i troje putnika je izgorelo. Uprkos brzoj reakciji hitne službe, nije im bilo pomoći - kaže izvor upoznat u dešavanja.Saobraćaj na tom delu puta odvijao se otežano jer je policija duže vreme obavljala uviđaj. Portparolka Opšte bolnice u Vrbasu Slavica Otović potvrdila je da su dve osobe s teškim povredama dovezene u bolnicu i da im je pružena zdravstvena pomoć. Kako saznajemo, u pitanju su Dejan i Ana Bažant.

- U bolnicu je smešten bračni par iz Subotice i oni se nalaze u veoma teškom stanju. Navodno, oboje imaju 35 godina i smešteni su na intenzivnu negu hirurgije. Zbog težine povreda lekari ne žele da daju nikakve prognoze, niti da otkrivaju detalje o njihovom zdravstvenom stanju - dodao je naš izvor.N. H.-J. I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track