STRAVIČNA ISPOVEST Dok me je muž klao, deca su vikala: Mama, izdrži!

Žena kojoj je muž naneo 11 uboda nožem

STRAVIČNA ISPOVEST Dok me je muž klao, deca su vikala: Mama, izdrži!

Crna Hronika -
Sanja Sabljov (48) iz Pančeva preživela krvnički napad supruga i taj kobni 5. mart nikad neće zaboraviti. Sve se odigralo pred njihovom decom, ćerkom od 14 i sinom od devet godina

PANČEVO - Ubadao me je krvnički kuhinjskim nožem po grudima... Lice mu je bilo izobličeno, kao da je sam đavo ušao u njega. I sad čujem vrisak svoje dece, koja me preklinju da izdržim. Preživeli smo strahotu, ali nas strah još ne napušta.Ovako počinje svoju ispovest za Kurir Sanja Sabljov (48) iz Pančeva, majka dvoje maloletne dece, kojoj je 5. marta nevenčani suprug Ivan K. (41) naneo 11 uboda nožem u grudi i desnu ruku. Sanja i Ivan su bili u vanbračnoj zajednici 17 godina, imaju dvoje dece - ćerku B. K. (14) i sina O. K. (9), pred kojima se horor dogodio. Sanji su život spasli svekar i lekari, a Ivan je nakon napada uhapšen i nalazi se u pritvoru.- Život s Ivanom bio je pakao jer nas je sve tukao. Napuštala sam ga, ali me stalno vraćao plakanjem, molbama i lažnim obećanjima, a i nisam imala gde - priča Sanja dok njeni brojni ožiljci od noža svedoče o strahoti koju je preživela.

Teške povrede... Sanja pokazuje rane, ožiljke i modrice koje joj je po celom telu naneo njen suprug Ivan
Teške povrede... Sanja pokazuje rane, ožiljke i modrice koje joj je po celom telu naneo njen suprug Ivan

Ožiljak 15 centimetara

Najuočljiviji je onaj na bradi, dug je oko 15 centimetara, i čini se da bi je Ivan zaklao da ju je udario samo nekoliko centimetra niže.Tu su i brojni ožiljci na glavi, grudima i još jedan veliki na desnoj ruci, kojom je pokušala da se zaštiti.- Bila sam na krevetu, a do nas deca. Skočio je na mene, nisam mogla da se pomerim. Onda je usledila serija uboda. Ciljao je u grudi. Oči su mu bile iskolačene, izgledao je kao sam đavo. Dok je oštrica noža probijala kožu i meso i udarala u kosti, nisam mogla ni glas da pustim od šoka. Kroz glavu mi je prošla misao: To je to, kraj! - priseća se iskasapljena žena, dok joj se u očima ogleda bol zbog nemoći da se odupre nasilniku.Vriska ćerke i sinaJedan od uboda u desnu ruku i danas joj pravi problem. Isečeni su joj ligamenti, ruka joj nije u funkciji i baš tog dana, kad smo razgovarali s njom, stavili su joj gips.- Pomirila sam se s tim da ću te večeri umreti. A potom su me iz kandži smrti otela deca. Čula sam njihovu vrisku i molbe. Jedno za drugim vikali su: „Ostavi je!“ i „Mama, izdrži, molim te! Mama!“ Bilo je kao u horor filmu. Ćerka je ocu pokušavala da otme nož i posekla je ruku, a onda je sin skočio na Ivanova leđa i oborio ga - priseća se Sanja.- Strah se uvukao u kosti i meni i deci. Izbegli smo smrt te večeri, ali nama je od tada svaki dan pakao - zaključuje naša sagovornica.

Svedočenje ćerke B. K.VIKAO JE: ŠTA JE, PI.KO, PLAŠIŠ SE!Sanja navodi da je dan pre napada ćerka B. K. izašla iz bolnice.- Kočila joj se leva strana i gubila je moć govora. Lekari su rekli da je to posledica stresa - kaže Sanja. Njenu priču prekida B. K., koja kaže da, otkako zna za sebe, trpi očeve batine.- Jednom me je uhvatio za kosu i glavom udarao u zid. Te večeri kad je napao mamu, plakala sam i povraćala, otac je vikao na mene: „Šta je, pi.ko, plašiš se?! Je..m ti mater, prestani da vrištiš!“ - priča istraumirana devojčica.

Iselila se u iznajmljen stanNE DAJU MI STVARISanja Sabljov od napada s decom živi u iznajmljenom stanu bez stola i stolica.- Sve što sam kupila poslednjih godina ostalo je u kući u kojoj sam živela s Ivanom, ali mi ne daju da to prenesem u ovaj stan, ne da svekar. - kaže nemoćno Sanja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track