STRAVIČNA NESREĆA KOD LOZNICE: Četvoro poginulo, među njima i dvogodišnje dete!

Porodična tragedija: Nastradali po povratku sa svadbe

STRAVIČNA NESREĆA KOD LOZNICE: Četvoro poginulo, među njima i dvogodišnje dete!

Crna Hronika -

Radivoje Đ. (55), koji je vozio „golf“, njegova supruga Nada (51) i sin Petar izgubili su život u sudaru sa šleperom kod Loznice

LOZNICA - Četiri osobe, među kojima je i devojčica Jelena S., stara dve i po godine, poginule su juče u teškoj saobraćajnoj nesreći u blizini Loznice, kad se „golf“ u kojem su bili sudario sa šleperom.Poginuli su Radivoje Đ. (55), koji je upravljao „golfom“, njegova supruga Nada (51) i sin Petar, a teško je povređena Olivera S. (21), majka devojčice koja je unuka Radivoja i Nade, a kako nezvanično saznajemo, porodično su se vraćali sa svadbe.Udes se dogodio oko 17 časova, na zaobilaznom putu oko Loznice i Banje Koviljače. Do nesreće je došlo kad je automobil „golf“ bosanskohercegovačkih tablica iz nepoznatog razloga prešao u suprotnu traku i podleteo pod šleper, saznaje Kurir.

- „Golf“ se kretao iz pravca Trbušnice ka Malom Zvorniku i negde na toj deonici podleteo pod teretnjak. Prizor je bio užasan, automobil je bio u potpunosti uništen. Ljude iz automobila izvlačili su satima. Koliko znam, među poginulima je i mala devojčica - rekao je izvor za Kurir.Među putnicima u automobilu je bila i Olivera S., koja je preživela nesreću, ali se nalazi u teškom stanju.- Na lice mesta došla je Hitna pomoć, međutim, mogli su samo da konstatuju smrt četiri osobe. Devojka je u teškom stanju prebačena na urgentno odeljenje Opšte bolnice u Loznici, a potom je odvezena u Urgentni centar u Beogradu - rekao je izvor.Poginuli i povređena žena su iz Bosne i Hercegovine, žitelji su Srebrenice, a do zaključenja ovog izdanja Kurira nije bilo poznato šta je prouzrokovalo da automobil pređe u suprotnu traku.Zbog teške saobraćajne nesreće ova deonica puta bila je zatvorena za saobraćaj, a vozila su bila preusmeravana na alternativni pravac.N. G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track