STRAVIČNA NESREĆA KOD NOVOG SADA: Stao pred kamion, izazvao još veću tragediju, poginulo DVOJE DECE!
Foto: Dragana Udovičić

Težak udes

STRAVIČNA NESREĆA KOD NOVOG SADA: Stao pred kamion, izazvao još veću tragediju, poginulo DVOJE DECE!

Crna Hronika -

Tri osobe su poginule, među njima dečaci starosti osam i pet godina, a dve su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 1.30 časova na auto-putu Novi Sad - Subotica.

Kako saznajemo, kamion kojim je upravljao makedonski državljanin Nikola D. (52), udario je, za sada neidentifikovanog, pešaka, koji je preminuo na licu mesta. Pretpostavlja se da je pešak stao ispred kamiona u nameri da izvrši samoubistvo.

Nakon udarca, telo muškarca ostalo je na putu, a "mercedes" austrijskih registarskih oznaka koji je nailazio iza, u pokušaju da ga izbegne, najpre je udario u ogradu, a potom u zaustavljeni kamion makedonskog državljanina.

"Osim pešaka, život je izgubilo dvoje dece iz „mercedesa“, uzrasta 5 i 8 godina, dok su vozač i suvozač zadobili teške telesne povrede", potvrdila je novosadska policija je u svom saopštenju.

Kako saznaje Kurir, poginuli su Muhamed D. (8) i Mendim D. (5), a teško povređeni su vozač "mercedesa" Akrip D. (38) i suvozač Petrit D. (37). Svi su državljani Austrije.

- Petrit D. (37) zadobio je višestruke teške telesne povrede i nalazi se u poluintezivnoj jedinici Urgentnog centra, stabilnog stanja. Dok je Akrip D. (38) zadobio višestruke teške telesne povrede opasne po život i nalazi se u intezivnoj jedinci Urgentnog centra - kaže Jelena Jurišin, portparol KC Vojvodine.

UDES NA KRATKO BLOKIRAO DEONICU: Normalizovan saobraćaj na putu Zmajevo-Novi Sad

(S.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track