FOTO STRAVIČNA NESREĆA KOD NIŠA: Turski kamion pun lubenica zbrisao 2 kombija, 4 mrtva
Foto: Printscreen RTS

Jezivo

FOTO STRAVIČNA NESREĆA KOD NIŠA: Turski kamion pun lubenica zbrisao 2 kombija, 4 mrtva

Crna Hronika -
U teškoj nesreći koja se dogodila kod motela "Nais" kod Niša četiri osobe izgubile su život, dok su još dve teško povređene
1 / 8 Foto: Printscreen RTS

NIŠ - Četiri osobe su poginule, a dve su teško povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 4 časa na auto-putu nedaleko od Niša.

Teška nesreća se dogodila kod motela "Nais" posle prolaska naplatne rampe, u smeru ka Beogradu kada je turski kamion iz zasada nepoznatih razloga naleteo na dva kombija marki ford i mercedes leskovačkih registracija koja su se nalazila u zaustavnoj traci i bukvalno ih izgurao sa auto-puta.

Prema nezvaničnim informacijama, kombi vozila su stajala u zaustavnoj traci pošto su pretovarivali prtljag. Prilikom sudara kamion se prevrnuo i pritisnuo kombije i ljude u njima. Takođe po nepotvrđenim informacijama, u kombijima su bile uglavnom osobe starosti od oko 20 godina.

Video stravične saobraćajne nesreće možete pogledati OVDE

U nesreći poginule su četiri osobe a dve teže povređene, među kojima je i vozač turskog kamiona i oni su prebačeni u nišku bolnicu.

Kako je rečeno u niškoj policiji, kamion turskih registracija, koji je dolazio iz pravca Pirota, sudario se sa dva kombi vozila koja su dolazila iz pravca Leskovca. U policiji kažu da je potrebno utvrditi zbog čega je kamion turskih registarskih oznaka naleteo na dva kombija leskovačkih registracija. Uviđaj je izvršio osnovni javni tužilac iz Niša, u prisustvu policije.

Prema poslednjim informacijama vozač turskog kamiona Mehemed Z. (1953) ima povredu glave, ali nije životno ugoržen, dok drugi povređeni muškarac iz kombija leskovačkih registracija sa inicijalima J.A. (28) ima povrede glave i nagnječenja po telu. On takođe nije životno ugrožen, rekao je direktor niškog Urgentnog centra dr Miodrag Lazić.

Uzrok nesreće još nije saopšten, a čeka se carinska policija koja treba da izvrši kontrolu kamiona koji je prevozio lubenice.

(Tanjug/EPK/RTS/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track