STRAVIČNA TRAGEDIJA U KRAGUJEVCU: Mladić izvršio samoubistvo skokom sa 15. sprata
Foto: Bogdan Vranješević

Razbio prozor i skočio

STRAVIČNA TRAGEDIJA U KRAGUJEVCU: Mladić izvršio samoubistvo skokom sa 15. sprata

Crna Hronika -

KRAGUJEVAC - U Kragujevcu je u utorak, oko 19.30, nastradao za sada neidentifikovani mlađi muškarac koji je najverovatnije počinio samoubistvo skokom sa 15. sprata solitera poznatog pod nazivom Y u naselju Erdoglija.

U kragujevačkoj policiji su nam potvrdili da se dogodila tragedija i da je najverovatnije reč o samoubistvu, ali se do okončanja uviđaja to ne može sa sigurnošću tvrditi.

Kako Kurir nezvanično saznaje, mladić je u hodniku solitera, na stepeništu između 14. i 15. sprata ostavio ranac, a potom po svemu sudeći razbio prozor i skočio. Njegovo telo palo je desetak metara od kafića koji se nalazi u prizemlju najvišeg kragujevačkog solitera.

Foto: Bogdan Vranješević
Foto: Bogdan Vranješević

- Niko od nas koji smo bili u kafiću nismo videli kada je telo palo. Da se nešto dešava shvatili smo tek kada su došli policija i Hitna pomoć. Izašli smo iz lokala i videli telo krupnijeg mlađeg muškarca, kaže jedan od gostiju ugostiteljskog objekta u čijoj je blizini je mladić pao i, nažalost, na mestu ostao mrtav.

Stanari solitera „Y“, koji su se kasnije okupili kraj mesta tragedije, navode da ne poznaju tragično stradalog momka i da nije iz njihovog nebodera.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track