STRAVIČNO: Manijak silovao bolesnu devojčicu?!
Foto: Facebook

Seksualno zlostavljanje u Pavlišu

STRAVIČNO: Manijak silovao bolesnu devojčicu?!

Crna Hronika -
Živko Bolesnikov (61) uhapšen zbog sumnje da je u vikendici dva puta silovao T. J. (17), koja je ometena u razvoju

VRŠAC - Živko Bolesnikov (61) iz Pavliša kod Vršca uhapšen je zbog sumnje da je u svojoj vikendici dva puta silovao T. J. (17), koja je ometena u razvoju i živi u hraniteljskoj porodici.Silovanje se dogodilo u nedelju, nakon čega je Bolesnikov prijavljen, a uhapšen je u ponedeljak. Kako saznajemo, još jedna devojka je prijavila da ju je Živko silovao.- Devojčica se s drugaricom igrala u dvorištu porodične kuće. Živko, koji ima vikendicu u komšiluku, pozvao ju je da pođe s njim da joj da rasad za paradajz. Kad su ušli u kuću, napao ju je. Bacio ju je na krevet, svukao i silovao. U tom trenutku naišla je devojčicina drugarica. Živko ih je pustio uz ozbiljne pretnje. Rekao je da će ubiti i nju i hranitelje ako kaže šta se dogodilo. Ipak, devojčica je sve ispričala svojim hraniteljima, nakon čega su ga prijavili policiji - kaže izvor blizak istrazi. On napominje da se prvo silovanje dogodilo protekle nedelje, ali da se još ne zna kad tačno.

Foto: Aleksandar Jovanović
Foto: Aleksandar Jovanović

- Žrtva je ispričala da ju je Živko već jednom silovao, ali da se plašila da to prijavi - rekao je naš sagovornik.Meštani Pavliša juče su bili uznemireni zbog događaja koji je potresao ovo mirno mesto u okolini Vršca.- Svi smo u šoku! Znali smo da Živko voli da popije, ali ovo nismo očekivali. Pa on je dolazio u kuću u kojoj živi ta devojčica - rekao nam je jedan od komšija. On dodaje da je porodica Bolesnikov ranije bila imućna.- Živko živi s bolesnom ženom, ocem i sinovima. Ćerka je pobegla od njega i udala se jer je stalno pravio probleme - pričaju nam komšije i dodaju da je Bolesnikov odranije poznat policiji po tučama.- On je veoma prek i nezgodan čovek, ni sa kim se u selu ne druži. Posle ovoga ga treba obesiti, zar se tako ljudi ponašaju - revoltirano su nam rekle njegove komšije.Napastvovana devojčica živi u hraniteljskoj porodici u kojoj ima još dvoje dece.- Devojčica je vezana za hranitelje, koji su brižni i savesni. Oni su šokirani, ne mogu da veruju šta im je komšija uradio. Gledaju je kao svoje dete i, pošto je ometena u razvoju, veoma su joj posvećeni - pričaju meštani.Kako nezvanično saznajemo, Bolesnikov je saslušan u Tužilaštvu u Pančevu, gde je negirao delo. Osumnjičeni se tereti da je dva puta silovao devojčicu i nalazi se u 48-časovnom policijskom pritvoru. Određen mu je pritvor zbog sumnje da bi mogao da utiče na porodicu i devojčicu, ili da je ponovo siluje.

Još jedno napastvovanjeSILOVAO NEVENČANU SUPRUGUDvadesetpetogodišnjak iz Bečeja uhapšen je juče zbog sumnje da je silovao nevenčanu suprugu. Pretnjama i nasiljem, saopštila je policija, primorao ju je na obljubu i pritom joj naneo teške telesne povrede. Određen mu je pritvor do 30 dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track