STRAVIČNO: Otac našao telo mrtve ćerke (26)!
Foto: MUP

Tragedija kod Zrenjanina

STRAVIČNO: Otac našao telo mrtve ćerke (26)!

Crna Hronika -

Tamara M. iz Melenaca preminula pod zasad nerazjašnjenim okolnostima, istraga i obdukcija će pokazati uzrok smrti ove devojke

ZRENJANIN - Telo Tamare M. (26) iz Melenaca pronašao je u subotu ujutro njen otac Radovan M. u sobi njihove porodične kuće u Radničkoj ulici, na periferiji ovog sela kod Zrenjanina. Istražni organi obavili su uviđaj, ali zasad nema bližih informacija o tragediji koja je potresla meštane Melenaca. Rodbina u šokuU zrenjaninskoj policiji Kuriru su potvrdili da je u Melencima pronađeno telo mlađe ženske osobe, ali da uzrok smrti još nije poznat.Kako saznajemo, poslednjih godina Radovan M. je živeo sam s teško bolesnom ćerkom. Pod kakvim je okolnostima preminula devojka, koja je bila psihički bolesna, biće poznato tek po okončanju obdukcije u novosadskom Institutu za sudsku medicinu, gde je telo prebačeno. U kući tuge zatekli smo Tamarinog mlađeg brata s još nekoliko prijatelja, tek pristiglih iz Beograda:Obolela u detinjstvu- Čim smo čuli za Tamarinu smrti, majka i ja smo došli u Melence. Ne mogu ništa da vam kažem. Radovan je godinama brinuo o njoj - bilo je sve što nam je rekao utučeni mladić.Žitelji Melenaca s kojima smo razgovarali potvrđuju da je reč o teško bolesnoj devojci:

- Čuli smo da je zbog prirode njene bolesti otac Tamaru ponekad morao da vezuje za krevet. Navodno je to učinio i prethodne noći, ali je ujutro ćerku pronašao mrtvu. Strašno. Radovan je železnički radnik. Radio je kao skretničar u selu. Kad je oboleo od srca, premešten je na drugo, lakše radno mesto u Zrenjanin. Čim bi završio posao, hitao je kući u Melence. Za to vreme Tamaru je čuvala jedna meštanka. Ona je o devojci brinula radnim danima, a vikendom se o ćerki starao njen otac. Koliko je nama poznato, ona je nervno obolela još u detinjstvu - ispričale su nam komšije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track