STRAVIČNO UBISTVO U CENTRU BEOGRADA: Ti ćeš, Slavice, u kesama završiti!
Foto: Stefan

Mesecima proganjao bivšu devojku

STRAVIČNO UBISTVO U CENTRU BEOGRADA: Ti ćeš, Slavice, u kesama završiti!

Crna Hronika -
Goran Milanović (50), koji je ubio Slavicu Rakulj (49) pa sebe, ozbiljno pretio nesrećnoj ženi, koja nije želela da se pomire

BEOGRAD - „Ti ćeš u kesama završiti!“, bila je poslednja pretnja monstruma koji mi je ubio ćerku, rekla je juče za Kurir Milica Rakulj, majka Slavice Rakulj (49) iz Zemuna, koju je u ponedeljak u kafiću „Frači“ ubio komšija i bivši momak Goran Milanović (50), a potom izvršio samoubistvo.Nesrećna Milica navodi i da su se nekoliko puta obraćali za pomoć policiji, ali da to nije imalo efekta.Izbušio joj gume- Slavica je s Goranom bila u vezi oko godinu dana, zajedno su živeli u njegovom stanu. On ju je oterao pre dva meseca. Rekao joj je da izađe iz stana, što je ona i uradila. Nakon toga ponovo je hteo da bude s njom, ali ona nije htela i tada su usledile pretnje i maltretiranje. Govorio joj je da ne može da živi bez nje. Slavica je morala da pobegne od kuće i da živi kod prijateljice. Pre dve nedelje izbušio joj je sve četiri gume na kolima - priča potresena Milica i dodaje da je Slavica to prijavila policiji.Sagovornica Kurira ističe da joj je Slavica rekla da je policija razgovarala s Goranom.- Objasnila mi je da je Goran u policiji plakao i molio da ga ne zatvaraju zbog ćerke koju izdržava. Obećao je da će se smiriti - priča nesrećna majka.Ona navodi da Goran iz dva braka ima dvoje dece i da je živeo s petogodišnjom ćerkom, koju je Slavica volela, a i ona nju.- Pre nekoliko dana dete je bilo s Goranom kod njegove majke. Uletela je u kuću i rekla Slavici: „Došla sam samo da te poljubim, tata mi ne daje da se duže zadržim“. Moja Slavica ju je zvala Ljubičica. On je pred detetom pričao kako će preko tela njene majke da raste zelena trava - priča Milica.Hapsili ga u „Sablji“Komšije se nerado sećaju Gorana.- On je bio kriminalac, hapsili su ga u vreme „Sablje“ - kaže jedan komšija.Ministar policije Nebojša Stefanović apelovao je na sve koji su izloženi nasilju u porodici, a posebno žene, da to prijave i naveo da će policija uraditi sve što može da ih zaštiti.

Poruka i ruže ispred kafićaKOLEGE: IZVINI ŠTO TE NISMO ZAŠTITILIKafić „Frači“ juče nije radio. Ispred vrata lokala bile su tri bele ruže i poruka:„Neuzvraćena ljubav se zove femicid. Počivaj u miru, draga Slavice, i izvini što te nismo zaštitili“.Kolege iz okolnih lokala sa setom se sećaju Slavice.- Bila je dobra devojka, uvek nasmejana. Nažalost, ludaka poput ovog ubice je mnogo - kaže konobar.

Reč ubiceIDEM DA SE ROKNEMGoran Milanović je na na Fejsbuku objavljivao pesme Tošeta Proeskog „Brani je od zla“, grupe Regina „Ljubav nije za nas“pisao je i ove poruke: „Kad čovek uđe u haos, počinje da se boji svojih postupaka“, „Stvarno je istina - sve je prolazno, pored mene samo lepe žene prolaze, ali samo prolaze“Milanović je 9. februara napisao: „Ma, idem da se roknem, ali stvarno“

Maltretirao je porukamaPRIJAVILA GA ZBOG UZNEMIRAVANJASlavica Rakulj u februaru ove godine prijavila je Milanovića policiji zbog uznemiravanja porukama.- O slučaju su obavešteni Centar za socijalni rad i tužilaštvo, a Milanović je na saslušanju negirao da je pretio Slavici. U porukama ju je prozivao, ali u njima nije bilo pretećeg sadržaja. Slavica je ponovo saslušana u martu i tad je izjavila da je Goran posle prijave nije uznemiravao, ali je dolazio u kafić - kaže izvor Kurira iz istrage.Milanović nije imao dozvolu za držanje i nošenje oružja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track