STRAVIČNO UBISTVO U KRAGUJEVCU: Namerno ga udario autom, nosio 18 metara pa pregazio!
Foto: Bogdan Vranješević

Potera za ubicom

STRAVIČNO UBISTVO U KRAGUJEVCU: Namerno ga udario autom, nosio 18 metara pa pregazio!

Crna Hronika -
Policija traga za Slobodanom Glišićem (48), osumnjičenim da je automobilom namerno udario, a zatim pregazio Branka Đurđevića (58), koji je usled teških povreda umro

KRAGUJEVAC - Više javno tužilaštvo u Kragujevcu raspisalo je poternicu za Slobodanom Glišićem (48), osumnjičenim za ubistvo Branka Đurđevića (58).

Umro zbog stravičnih povreda

Prema dosadašnjim saznanjima istražnih organa, Glišić je u nedelju, 7. februara, oko 17.15, automobilom namerno udario Đurđevića na putu ispred dvorišta njegove kuće u kragujevačkom naselju Šumarice.

Nosio ga je na haubi vozila 18 metara posle čega je Branko spao s haube na kolovoz, a Glišić je prešao automobilom preko njega i praktično ga smrvio.

Nesrećni Đurđević je u prvom mahu preživeo taj napad, ali su mu polomljena rebra probila pluća, slomljena mu je karlica, pukla mu je bešika i usled tako teških povreda preminuo je u Urgentnom centru Kliničkog centra Kragujevac u ponedeljak uveče!

Policija traga za Glišićem koji je trenutno u bekstvu, a Branko Đurđević je u četvrtak sahranjen. Na večni počinak ispratili su ga sinovi Nikola i Aleksandar, supruga Gorica, snahe, unučići, rodbina, komšije i mnogobrojni prijatelji...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track