SUDAR KAMIONA I HITNE POMOĆI: Dvoje poginulo, troje povređeno kod Zrenjanina!
Foto: RTS

Tragedija u Melencima

SUDAR KAMIONA I HITNE POMOĆI: Dvoje poginulo, troje povređeno kod Zrenjanina!

Crna Hronika -
Pecarski, koji je upravljao sanitetom, prevozio je pacijentkinju iz Novog Bečeja u bolnicu u Zrenjaninu. Kako se sumnja, iznenada je prešao u suprotnu traku i direktno se zakucao u kamion, kojim je upravljao Jovan P. (33)

ZRENJANIN - Zoran Pecarski (37), vozač Hitne pomoći, i sedamdesetogodišnja pacijentkinja, poginuli su, dok su tri osobe povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći u Melencima kod Zrenjanina.

Nesreća se dogodila u sredu oko 11.20, kad su se sudarili „mercedesov“ šleper i vozilo Hitne pomoći.

- Pecarski, koji je upravljao sanitetom, prevozio je pacijentkinju iz Novog Bečeja u bolnicu u Zrenjaninu. Kako se sumnja, iznenada je prešao u suprotnu traku i direktno se zakucao u kamion, kojim je upravljao Jovan P. (33) - kaže izvor Kurira iz istrage.Sedamdesetogodišnja žena podlegla je povredama na licu mesta.- Pecarski i još tri osobe odmah su prevezeni u zrenjaninsku bolnicu. Nažalost, vozač saniteta umro je po prijemu - kaže naš sagovornik.S. V. (58) s lakšim povredama zbrinuta je na odeljenju hirurgije, dok je Š. M. (55) zbog teških povreda kostiju lica prevezen na Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju u Novom Sadu.- Teško je povređen i vozač kamiona Jovan P, koji je zadržan na intenzivnnoj nezi - kaže izvor Kurira.Z. N. - J. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja