MUK POSLE TRAGEDIJE U SUBOTICI: Devojčica (7) radila domaći i tren kasnije pala u smrt ŠTA SE DESILO
Foto: Saša Urošev

Dete palo s 5. sprata

MUK POSLE TRAGEDIJE U SUBOTICI: Devojčica (7) radila domaći i tren kasnije pala u smrt ŠTA SE DESILO

Crna Hronika -

SUBOTICA - Meštani naselja Prozivka u Subotici, u kojem je u sredu posle pada s petog sprata poginula sedmogodišnja M. B., i dalje ne mogu da poveruju šta se dogodilo.

Zgradom Bajnatska broj 40 odjekuje plač. Prijatelji, komšije i rođaci dolazili su da neutešnim roditeljima, Adrijani i Borislavu Bunić, izjave saučešće.

TUGA U SUBOTICI: Devojčica (7) pala sa terase, majka je umiruću nosila na rukama do bolnice

- Bila je slatka devojčica, a njene roditelje, koliko poznajemo, dobri su ljudi. U sredu sam čula neku viku i videla komšinicu kako nosi svoju ćerki na rukama - kažu komšije.

Foto: Aleksandar Jovanović/Ilustracija
Foto: Aleksandar Jovanović/Ilustracija

M. B. je u sredu učila s majkom i onda je njena majka otišla u drugu sobu, a devojčica na terasu. Ostaju otvorena pitanja šta je M. B. radila na terasi i kako je pala s petog sprata. Komšije su nam rekle da je devojčica prvo pala na drvo, što joj je ublažilo pad, pa onda na zemlju.

Majka je odmah dotrčala, podigla svoju devojčicu i donela je do ulaza u zgradu. Vikala je i tražila pomoć. Hitna pomoć je došla, ali je sedmogodišnja Subotičanka zbog teških povreda preminula nakon 30 minuta u Opštoj bolnici u Subotici. Tužilaštvo istražuje okolnosti tragedije.(P. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track