SVI DETALJI UBISTVA SLOBODANA ŠARANOVIĆA: Sasuli 15 metaka u njega, kamere snimile napadače
Foto: Printscreen Youtube

Stravično

SVI DETALJI UBISTVA SLOBODANA ŠARANOVIĆA: Sasuli 15 metaka u njega, kamere snimile napadače

Crna Hronika -

Danilovgrađanin Slobodan Šaranović (79) ubijen je oko 22 časa u budvanskom naselju Dubovica. Iz automobila u pokretu, egzekutori su u njega ispalili najmanje 15 metaka kada se iz grada vraćao ka svom stanu.

Šaranovićeva supruga istrčala je iz kuće kada je čula pucnje, ali je on već ležao mrtav na pločniku. Nadzorne kamere su snimile napadače. Policija je nakon ubistva blokirala celi kvart, a ekipe za uviđaje i krim-tehniku su bile na mestu gde je ležalo Šaranovićevo nepomično telo.

Slobodan Šaranović je 8. decembra prošle godine pušten iz pritvora u Spužu gde je proveo skoro tri godine zbog sumnje da je sa Danilovgrađaninom Ratkom Koljenšićem organizovao ubistvo Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića, u centru Beograda 29. aprila 2013. godine.

Od trenutka hapšenja Šaranović je negirao krivicu. Nedavno je tokom ročišta na kom se razmatrala kasnije vraćena optužnica kazao "da ako ikada bude u mogućnosti da će se 'odužiti' svima koji su mu smestili da odgovara pred sudom"...

U optužnici piše da su planirali da ubiju i Vladimira Jovanovića i Filipa Koraća, za koje su verovali da su pripadnici Bojovićeve organizovane kriminalne grupe, a koju su smatrali odgovornom za ubistvo Branislava Šaranovića - Slobodanovog brata, koji je usmrćen u Beogradu 2009. godine. Istraga o ubistvu Bojovića vodi se i u Srbiji i u Crnoj Gori, a Šaranović je glavnoosumnjičeni u oba slučaja.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Crni mart - Zbog ovih događaja Srbi se naježe na pomen tog meseca

(Vijesti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track