TAČKA NA PUT SMRTI: Stefanović izdao nalog da se zatvori deo puta na Adi Huji
Foto: Zorana Jevtic

Nova tragedija izbegnuta jutros

TAČKA NA PUT SMRTI: Stefanović izdao nalog da se zatvori deo puta na Adi Huji

Crna Hronika -
Mateja Krdžić (19), koji nije bio pod dejstvom alkohola, najpre je udario u parkirano vozilo, a zatim sleteo niz nasip do samog nivoa vode

BEOGRAD - Ministar policije Nebojša Stefanović je dao nalog da se zatvori deo puta kod Ade Huje, na mestu gde je danas sleteo još jedan automobil, nakon što je krajem novembra troje mladih tragično stradalo.

"Iako je saobraćajnicu, koliko mi je poznato, sagradilo privatno lice na posedu Luke Beograd, pa samim tim nije u nadležnosti grada Beograda i opštine Palilula, potrebno je što pre zatvoriti put kako se ne bi dogodila nova nesreća, poput one u kojoj je pre samo troje nedelje stradalo troje mladih ljudi", rekao je Stefanović Tanjugu.

Policija je spremna, kako je dodao, da se uključi u akciju kako bi se automobilima onemogućio prilaz keju i vodi."U međuvremenu saobraćajna policija pojačaće kontrole na Adi Huji", poručio je Stefanović.

Jedan automobil rano jutros sleteo je sa puta na Adi Huji i zaustavio se na betonskom delu na samom ulasku u reku, u blizini mesta gde se nedavno utopilo troje mladih kad su automobilom upali u Dunav.

U MUP-u Srbije Tanjugu je rečeno da nema povređenih i da se automobil kretao prilagođenom brizinom i zaustavio na ivici, odnosno betonu na samom ulasku u reku..

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track