TEŠKA NESREĆA KOD APATINA: Sa momačke večeri u smrt
Foto: Aleksandar Jovanović

HOROR

TEŠKA NESREĆA KOD APATINA: Sa momačke večeri u smrt

Crna Hronika -

Vozač „hjundaija“ Božidar Krnjajić (21) poginuo, dok je njegov saputnik Milan Radojčić (23) teško povređen kada su se vozilom zakucali u betonski zid pored puta

APATIN - Božidar Krnjajić (21) poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se juče rano ujutru dogodila kod benzinske pumpe u Prigrevici. Kako saznajemo, u teškoj saobraćajnoj nesreći povređen je Milan Radojčić (23).Prema nezvaničnim informacijama, mladići su se vraćali sa momačke večeri svog prijatelja.Izgubio kontrolu- Odmah po ulasku u selo, Radojičić, koji je bio za upravljačem „hjundaija“, izgubio je kontrolu nad automobilom i zakucao se u betonski prilaz ispred jedne kuće i sleteo u kanal - objašnjava naš izvor, upućen u dešavanja.Sekli olupinuOčevici su odmah pozvali Hitnu pomoć, koja je veoma brzo stigla na mesto teške nesreće.- Scena je bila jeziva! Automobil je od siline udarca bio potpuno smrskan. Kako bi izvukli nesrećne mladiće, lekari i policija su pozvali vatrogasnu ekipu iz Apatina da iseče uništeni automobil - prepričava naš izvor.Međutim, uprkos brzoj reakciji nadležnih, Božidaru Krnjajiću nije bilo pomoći.- Od težine zadobijenih povreda on je preminuo na mestu nesreće. Radojičić je hitno prevezen u somborsku bolnicu. Tamo je ustanovljeno da ima povrede opasne po život, pa je iz tog razloga, navodno, prebačen u novosadski Klinički centar - kaže naš sagovornik.J. M. - J. I.

Nesreća u BiHPREVRNUO SE AUTOBUSSrpski autobus prevrnuo se juče u Bosni i Hercegovini, nedaleko od Bileće.- Dve osobe lakše su povređene u prevrtanju autobusa u Bileći, u nesreći koja se dogodila juče ujutru oko 5.00 časova. Navodno, radi se o autobusu „Autoprevoza Čačak“ koji je vozio na relaciji Beograd-Trebinje. Autobus se prevrnuo na stranu, a uzrok ove nesreće još nije poznat - preneli su bosanski mediji.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Ko će od utorka voditi BIA?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track