JEZIVE FOTOGRAFIJE SA LICA MESTA: Stravična nesreća kod Niša, četvoro teško povređeno!
Foto: RR/kurir

Sudar tri automobila

JEZIVE FOTOGRAFIJE SA LICA MESTA: Stravična nesreća kod Niša, četvoro teško povređeno!

Crna Hronika -

NIŠ - Četiri osobe danas su teško povređene u čeonom sudaru tri vozila na mostu kod Trupalskih šuma, na delu auto-puta Beograd-–Niš, a jedna osoba je zadobila lakše povrede.

Do nesreće je došlo danas oko 15 časova, u blizini izlaza Jug. Učestvovala su tri vozila i to Seat toledo bujanovačke registracije, reno laguna poljskih tablica, i BMW nemačke registracije.

Foto: Kurir/M.M.
Foto: Kurir/M.M.

Do nezgode je došlo kada se vozilo bujanovačkih tablica koje se kretalo iz pravca Beograda sudarilo sa lagunom i BMW-om koji su mu dolazili u susret, na delu auto-puta gde se zbog radova saobraćaj odvija jednom trakom.

Poljski državljani koji su se nalazili u “reno laguni” koja se kretala iza “BMW” – a, kažu da je nesreću izazvao vozač “seata toledo” koji im je, krećući se iz pravca Beograda dolazio u susret.

- Vozio je sto na sat, možda i više i udario pravo u “BMW” a onda smo mi udarili u njega - kazao je jedan od Poljaka.

Foto: Kurir/R.R.
Foto: Kurir/R.R.

Direktor Hitne pomoći Slavoljub Živadinović izjavio je da su u spašavanju unesrećenih u ovoj saobraćajnoj nezgodi učestvovale tri medicinske ekipe.

- Samo pet minuta nakon prijema poziva prva ekipa je bila na terenu, a vrlo brzo su joj se pridružile još dve dok su sve ostale bile u pripravnosti da bi pravovremeno mogle da intervenišu ako bi za tim nastala potreba.

Nakon ukazane pomoći petoro ljudi je prebačeno do Urgentnog centra Kliničkog centra u Nišu – saopštio je Živadinović.

Foto: Kurir/R.R.
Foto: Kurir/R.R.

- Kako saznajemo, niko od povređenih nije životno ugrožen. Teške povrede zadobio je bračni par koji se nalazio u vozilu “BMW” i to K.T. (66) koji ima prelom potkolenice i S.T. (59) kojoj su konstatovane povrede glave i grudnog koša. Povređeni su i putnici u “seat toledu” i to I.S. (77) koja je zadobila otvorene prelome kuka i potkolenice kao i povredu grudnog koša i njen sin Z.S. (27) kojem je povređena glava. Vozaču “seata” A.S. povređen je grudni koš a moguć je i prelom rebara.

Od 15 časova u potpunosti je prekinut teretni saobraćaj na ovoj deonici, kao i putnički iz pravca Niša ka Leskovcu, dok se iz Lekosvca usmerava preko grada Niša.

(M.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track