TEŠKA NESREĆA KOD RIBARIĆA: Motociklom se zakucali u audi, žena poginula muž povređen
Foto: Aleksandar Nićiforović

putu Novi Pazar-Tutin

TEŠKA NESREĆA KOD RIBARIĆA: Motociklom se zakucali u audi, žena poginula muž povređen

Crna Hronika -

NOVI PAZAR - Jedna žena je poginula, dok je muškarac S. R. (36) koji je upravljao motociklom teško povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Novi Pazar-Tutin, u mestu Ribariće.

Vršilac dužnosti načelnika Policijske uprave u Novom Pazaru, Jasmin Duštinac rekao je da jepolicija obavila uviđaj.

-Uzroci ove saobraćajne nesreće biće poznati nakon uviđaja. Žena, saputnik je nastradala a vozač motocikla je teško povređen”, kazao je Duštinac.U udesu je učestvovalo i vozilo marke audi. Vozač audije nije povređen.

Prema rečima hirurga novopazarske Opšte bolnice, doc. dr Izeta Tutića stanje povređenog muškarca je stabilizovano i on je hitno prebačen u Kragujevac.

-Tim hirurga sa mnom na čelu učinio je sve. Borili smo se jer su u pitanju mladi životi. Za devojku nije bilo spasa, ona je u bolnicu i dovedena gotovo mrtva. Muškarac, motociklista zadobio je u udesu strašne povrede i otvorene prelome. Uspeli smo da zaustavimo krvarenje i spremimo ga za transport u Kragujevac, rekao je Tutić.

Tutić ističe da povrede koje su danas viđene nastaju isključivo u stravičnim nesrećama u kojima učestvuju motori.

-Ja apelujem na mlade ljude da ne rade ovo, da dobro razmisle pre nego se popnu na motor. Da se paze, da ne pretiču i da čuvaju od sebe ostale učesnika saobraćaja. U sezoni motocikala i po ovako toplom vremenu pacijenti poput ovih danas su tako česti u bolnici u Pazaru. Mnogo je teško mladima objasniti koja je smrtnost motociklista, i kakve povrede su u pitanju, rekao je on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track