TEŠKA NESREĆA KOD VRANJA: Motokultivator sleteo sa mosta, dvoje teško povređeno
Foto: Dragana Udovičić

TEŠKA NESREĆA KOD VRANJA: Motokultivator sleteo sa mosta, dvoje teško povređeno

Crna Hronika -

VRANJE - U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Vranje – Vlase – Mijovce na mostu na Studenskoj reci u subotu oko 14 časova, dve osobe su teško, a jedna je lakše povređena.

Do nesreće je došlo kada je motokultivator sa prikolicom marke IMT preko metalne ograde sleteo sa mosta u korito Studenske reke, saopštila je Policijska uprava Vranje. Nakon zbrinjavanja u vranjskom Zdravstvenom centru, kako se nezvanično saznaje dve osobe su zbog težine povreda transportovane u niški Klinički centar.

Kako se saznaje radi se o ljudima koji su motokultivatorom prevozili ogrevno drvo. Na području Policijske uprave u Vranju, od 10. do 13. novembra ove godine registrovano je sedam saobraćajnih nezgoda.

Tri lica su zadobila teške i osam lake telesne povrede. Tri lica su zadržana zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola.

Registrovano je šest prekršaj iz oblasti Zakona o javnom redu i miru, po dva učestvovanje u tuči i vršenje nasilje nad drugim, po jedan narušavanje javnog reda i mira u ugostiteljskim ili drugim objektima, izvođenjem muzičkih sadržaja i nepristojno drsko i bezobzirno ponašanje.

(T.S. Foto: Ilustracija/Dragana Udovičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja