TEŠKA NESREĆA U PANČEVU: Sleteo sa puta i udario u drvo
Foto: Marina Lopičić

Stradao na mestu

TEŠKA NESREĆA U PANČEVU: Sleteo sa puta i udario u drvo

Crna Hronika -

Do udesa je došlo kad je „opel vektra“ kojom je mladić upravljao sletela s puta i udarila u drvo nedaleko od parkinga „Azotare“

PANČEVO - Tridesetčetvorogodišnji Daniel Jović iz Starčeva kod Pančeva poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju oko 13.30 časova u Spoljnostarčevačkoj ulici.

Do udesa je došlo kad je „opel vektra“ kojom je mladić upravljao sletela s puta i udarila u drvo nedaleko od parkinga „Azotare“.

- Muškarac je od težine povreda preminuo na mestu nesreće. Iako su dežurne službe brzo stigle, njemu nije bilo pomoći - ispričao je izvor blizak istrazi.Kako saznajemo, uzrok nesreće zasad nije poznat.

- Vozilo je prebačeno na tehnički pregled kako bi se utvrdilo da li je automobil bio neispravan, ili mu je pukla guma - navodi naš sagovornik.Inače, on je u automobilu bio sam. Kako su naveli očevici, uviđaj na mestu nesreće trajao je nekoliko sati.Daniel Jović ima sina od desetak godina, kog je dobio u braku sa suprugom koja je preminula od teške bolesti ubrzo posle porođaja.

- On se dosta namučio jer su se poslednjih godina samo nizale nesreće u njegovoj porodici. Završio je srednju mašinsku školu i bavio se molerajem, a dosta dugo igrao je folklor. Bio je skroz mladić na mestu. Jadno dete, ostalo je bez oba roditelja posle ove nesreće - rekao je za Kurir jedan od meštana Starčeva, koji je želeo da ostane anoniman.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja