TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U BEOGRADU: General Bandić nepovređen, policajac završio na reanimaciji!
Foto: D

Lančani sudar na Voždovcu

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U BEOGRADU: General Bandić nepovređen, policajac završio na reanimaciji!

Crna Hronika -
General je stajao na semaforu kad je „audi“ karavan većom brzinom naleteo na vozilo iza Bandićevog, u kojem su bili policajac van službe i M. V., za koga nezvanično saznajemo da je takođe policajac

BEOGRAD - Saobraćajni policajac Milenko B. i njegov suvozač V. M. (28) povređeni su u sudaru koji se u petak oko 18 sati dogodio u Kumodraškoj ulici kod broja 253 na Voždovcu.

U nesreći je učestvovao i brigadni general i komandant 204. vazduhoplovne brigade RV i PVO Vojske Srbije Predrag Bandić, koji, srećom, nije povređen.Kako saznajemo, Bandić je upravljao privatnim vozilom, u kojem su, pored njega, bili njegova supruga i sin. Prema rečima očevidaca, general je stajao na semaforu kad je „audi“ karavan većom brzinom naleteo na vozilo iza Bandićevog, u kojem su bili policajac van službe i M. V., za koga nezvanično saznajemo da je takođe policajac.Strahovit udarac- Udarac je bio strahovit. Taj „audi“, u kojem su bila trojica mladića i devojka, otpozadi je naleteo na automobil koji je vozio policajac i bacio ga na vozilo u kojem su bili general Bandić, jedna žena i dete. Pozvao sam policiju i Hitnu pomoć, a general je izašao iz kola i prišao ostalim učesnicima u nezgodi da pomogne. Najgore je prošao policajac. Bio je svestan jedno vreme, ponudili smo ga i vodom, ali je ubrzo klonuo i izgubio svest. Prebačen je u Urgentni centar, kao i njegov suvozač - rekao je za Kurir očevidac Dragan N.Kako je za Kurir izjavio general Bandić, on je posle nesreće bio na lekarskim pregledima, ali se oseća dobro.- Sve je u redu, dobro sam. Upravo se vraćam od lekara, imam bolove u glavi i vratu, ali nije ništa ozbiljno. Moja supruga i sin su bili sa mnom u trenutku nesreće, ali je sve u redu, sve se dobro završilo po nas. Nažalost, kolege koje su bile iza nas nisu dobro prošle - rekao je Bandić.Probna dozvolaKako su kazali iz Hitne pomoći, policajac je zadobio povrede glave i vrata i prevezen je na reanimaciju, dok su u Urgentnom centru kasno sinoć saopštili da su obojica povređenih zadržana na posmatranju i da verovatno nisu ozbiljnije povređeni. Nezvanično, udes je izazvao mladić koji ima probnu vozačku dozvolu.

Mesto nesreće, Foto: Damir Dervišagić/Kurir
Mesto nesreće, Foto: Damir Dervišagić/Kurir

General Bandić nepovređen, Foto: Beta/Emil Vaš
General Bandić nepovređen, Foto: Beta/Emil Vaš

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja