TEŽAK UDES U PANČEVU: Muškarac (33) izgubio kontrolu nad autom, udario u autobus i na mestu poginuo
Foto: Dragana Udovičić

Saobraćajna nesreća u blizini rafinerije

TEŽAK UDES U PANČEVU: Muškarac (33) izgubio kontrolu nad autom, udario u autobus i na mestu poginuo

Crna Hronika -

Putnici iz autobusa ispričali da se „fijat punto“ kretao krivudavo, da je iznenada skrenuo u suprotnu traku i udario u njih

PANČEVO - V. R. (33) iz Starčeva kod Pančeva poginuo je u nedelju ujutro kad je „fijat punto“ kojim je upravljao iznenada udario u autobus ATP Pančevo.Nesreća se dogodila juče oko 8.20 kod treće kapije Rafinerije.Povređeni putnici

- V. R. se kretao ka Starčevu, dok je autobus išao u pravcu Pančeva. Pod neutvrđenim okolnostima skrenuo je ka autobusu i direktno se zakucao u njega. Vozač autobusa i još troje putnika povređeni su i prebačeni u pančevačku bolnicu - kaže naš izvor iz istrage.Kako su ispričali povređeni putnici, oni su stotinak metara pre Rafinerije primetili automobil koji se kretao krivudavo.

- Ljudi su se veoma uplašili. Kako kažu, kola su odjednom prešla u njihovu traku i podletela pod autobus - dodao je naš izvor. Nesrećnom V. R. nije bilo pomoći.

- Iako su dežurne službe brzo stigle na mesto nesreće, on je već bio preminuo. Vozač autobusa je prošao alko-test i utvrđeno je da nema alkohola u krvi - rekao je naš sagovornik.Stradao u blizini kućeNastradali mladić živi na samom početku naselja Starčevo, nekoliko stotina metara dalje od mesta na kome je nastradao.J. I. - N. G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track