TEŽAK UDES U VRANJU: Zakucao se u policijski džip, iz olupine ga izvlačili vatorgasci
Foto: Dado Đilas/Ilustracija

Na raskrsnici Proleterskih brigada, Veselina Masleše i Ive Andrića

TEŽAK UDES U VRANJU: Zakucao se u policijski džip, iz olupine ga izvlačili vatorgasci

Crna Hronika -

VRANJE - Teška saobraćajna nezgoda dogodila se u Vranju na raskrsnici ulica Proleterskih brigada, Veselina Masleše i Ive Andrića.

Do nezgode je došlo u nedelju predveče kada je vozač "pežo partnera" udario u službeno vozilo MUP "micubiši pajero", potvrđeno je Kuriru u PU Vranje. U nesreći koja se dogodila u 18.55 časova, putnik (62) u "pežou" beogradskih registarskih oznaka zadobio je teške telesne povrede.

Teško povređeni putnik prevezen je najpre u ZC u Vranju, a nakon toga zbog težine povrede hitno transportovan u Klinički centar u Nišu. Povrede u sudaru zadobio je i vozač policijskog "micubišija", ali za sada nije poznato o kakvim povredama se radi. Protiv vozača “pežoa“ biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, navode u policiji.

Kako se saznaje, u sudaru je teško oštećeno putničko vozilo, pa su povređenog putnika morali iz olupine da izvlače vatrogasci. Na području Policijske uprave u Vranju, od 16 do 18. decembra ove godine, registrovane su tri saobraćajne nezgode. Jedno lice je zadobilo teške i jedno lake telesne povrede. Jedno lice je zadržano zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola.

Registrovana su dva prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru, vršenje nasilje nad drugim i narušavanje javnog reda i mira izvođenjem muzičkih i drugih sadržaja u ugostiteljskim i drugim objektima, saopštila je PU Vranje.

(T. Stamenković)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track