Tomislav Nikolić amnestirao ubicu, on opet ubio pa silovao!
Foto: Shutterstock

Manijak iz Svrljiga ponovio zločin

Tomislav Nikolić amnestirao ubicu, on opet ubio pa silovao!

Crna Hronika -
Milovan Mišić uhapšen zbog ubistva Milinke Jeftić (82). Sumnja se da se nakon zločina seksualno iživljavao nad staricom, a isti zločin izveo je i pre 15 godina

SVRLJIG - Osuđivani silovatelj i ubica Milovan Mišić (36) iz sela Beloinje kod Svrljiga uhapšen je pod sumnjom da je ubio Milinku Jeftić (82).

Prema prvim nalazima, Mišić je staricu usmrtio davljenjem, nakon čega se, kako se sumnja, seksualno iživljavao nad njenim telom.Zločin se dogodio u kući Jeftića u noći između ponedeljka i utorka, a Mišić je uhapšen već posle nekoliko sati. Starica je zatečena sa zadignutom suknjom i bez donjeg veša, pa se pretpostavlja da je silovana, što će biti potvrđeno obdukcijom.Sestrić je našaoMišić je u martu 2013. uhapšen nakon što je pokušao da siluje Kosaru Ž. (89), a mesec dana ranije je izašao sa robije jer je 2000. u selu Periš kod Svrljiga ubio, a onda silovao Ljubinku Nikodijević (66).

Mišića je predsednik Srbije Tomislav Nikolić pomilovao 20. novembra 2012. godine, posle usvajanja Zakona o amnestiji.- Kada vidim stariju ženu, ja poludim. Volim da silujem mrtve babe, ja sam lud. Šta mogu, slabost su mi stare žene. Postoji u meni neki nagon kad osetim njihovu blizinu i toplinu - ispričao je Mišić nakon ranijih hapšenja.Njegova poslednja žrtva Milinka Jeftić živela je sama u kući, u blizini fudbalskog igrališta u Svrljigu, a o njoj je brinuo njen sestrić Nebojša Gavrić. On je i pronašao telo u utorak ujutro.- Pozvao sam je telefonom oko deset sati, ali nije odgovorila, pa sam malo kasnije otišao da je obiđem. Kada sam ušao, odmah sam primetio da nešto nije u redu jer su stvari po kući bili razbacane, a tetka je bila uredna žena. Pronašao sam je na podu spavaće sobe. Odmah sam posumnjao da je ubijena jer je bila sva u modricama- priča Gavrić.Policija je ubrzo uhapsila ubicu.Kondomi u kući- Osumnjičeni je pronađen u iznajmljenom stanu u Svrljigu. Tu je boravio nakon izlaska iz zatvora, a izdržavao se radeći kao čistač u komunalnom preduzeću. Najpre je tvrdio da nije uradio ništa, ali je proverom ustanovljeno da mu je alibi lažan - kaže izvor Kurira.Osumnjičeni je rekao da je staricu poznavao odranije jer je za nju povremeno cepao drva, a pošto je znao da prima penziju, došao je na ideju da je opljačka. Sreo se sa njom na vratima kuće, gurnuo je unutra i počeo da se rve sa njom. Tokom borbe, stavio joj je ruke na vrat, usta i nos i tako je usmrtio. Inače, na mestu zločina nađeno je nekoliko kondoma koji su napadaču ispali, ali nema dokaza da su korišćeni.

Ogorčeni meštaniZAŠTO JE BIO NA SLOBODI?I pored serije napada na starije žene, meštani se pitaju kako je moguće da se manijak ponovo našao na slobodi.Kako je i zašto surovi ubica pušten iz zatvora? Mišić se branio da je u Kosarinu kuću upao u nameri da krade a ne da siluje, pa je pušten. Čulo se da se sprema da tuži državu za vreme provedeno u pritvoru - navode meštani.Hronologija- Serijski silovatelj Mišić 2000. godine ubio i silovao Ljubinku Nikodijević (66)- Osuđen na 15 godina zatvora, kazna smanjena na 12- U martu 2013. pokušao da siluje Kosaru Ž. (89)- Proveo šest meseci u pritvoru, oslobođen na sudu- U martu 2015. ubio Milinku Jeftić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track