TRAGEDIJA KOD JAGODINE: Na trotoaru zgazio majku troje dece!

Užasna nesreća u Majuru

TRAGEDIJA KOD JAGODINE: Na trotoaru zgazio majku troje dece!

Crna Hronika -
Perica J. (60) kolima je usmrtio Draganu Milanović (29) dok je šetala s petogodišnjom ćerkom. Tužilaštvo mu nije odredilo pritvor

JAGODINA - Dragana Milanović (29), majka troje maloletne dece iz Majura kod Jagodine, preminula je tri dana nakon što ju je komšija Perica J. (60) udario kolima.U trenutku nesreće koja se dogodila u petak oko 15.15 Dragana je držala za ruku ćerku Milicu, koja za dve nedelje treba da napuni pet godina. Perica je „puntom“ izleteo na trotoar i iz ruku deteta otrgao majku i odbacio je 11 metara dalje. Uprkos teškim povredama koje je naneo ženi, vozaču nije određen pritvor.Vozaču izvađena krvAleksandar Milanović (30), Draganin suprug, za Kurir objašnjava da je njegova žena s ćerkom krenula do prodavnice.- Čuo sam zvuk automobila koji je išao velikom brzinom i snažan udarac. Kad sam istrčao na ulicu, ćerka je zanemela, a moja Dragana je nepomično ležala. Pritrčao sam joj, a ona je samo krkljala. Vilica joj je bila toliko stegnuta da sam joj jedva otvorio usta da joj izvadim jezik. U trenutku je došla k sebi. Suze su joj lile niz lice i pitala me je: „Joj, Aco, što me ovaj ubi?“ - priča uplakani Milanović.On navodi da se vozač zaustavio 50 metara dalje.- Bio sam u potpunom šoku, a on mi se bacao na leđa. Bio je vidno pijan. Nisam znao šta ću sa ženom i u jednom trenutku sam ga verovatno odgurnuo - priča Milanović.Prema njegovim rečima, ubrzo je stigla Hitna pomoć, koja ih je prevezla u Dom zdravlja u Jagodinu.- Dragana je bila svesna. Pričala mi je kako je sve boli i da ne može više da izdrži. S nama je tamo bio i vozač, njemu su izvadili krv, a poslali su i saobraćajca da me ispita zašto sam ga udario?! Nekoliko sati smo čekali neurologa, koja nam je rekla da je Dragana ima lakše povrede. Međutim, pošto se i dalje žalila na bolove, prevezli smo je u ćuprijsku bolnicu. Tamo mi je lekar rekao da je Dragani mozak pretvoren u kašu i da je pitanje vremena kad će umreti - navodi očajni čovek.

Tuga... Milanović pali sveću na mestu ženine pogibije
Tuga... Milanović pali sveću na mestu ženine pogibije

Deca pitaju za majkuAleksandar s Draganom ima ćerku i dva sina.- Deca me neprestano pitaju kad će mama kući. Još im nisam rekao. Milica traži da ide s mamom da kupe sliku za tortu. I stariji sin mi je tražio da ga vodim kod majke. Šta da kažem deci, šta da radim - jeca nesrećni Milanović.

Tužilaštvo zakazaloZAŠTO GA NISU ZATVORILISuprug poginule žene kaže da ga je mnogo pogodilo što vozač nije proveo ni sat u zatvoru.- Nijednog trenutka ga nisu zadržali, a mene su pre mesec dana zatvorili i odredili mi 100 dana zatvora jer sam bez tablica vozio automobil koji sam popravljao drugaru. Plašim se da ubistvo moje žene ne prođe nekažnjeno - kaže Milanović.Kurir je juče zvao tužilaštvo u Jagodini, ali se niko nije javljao na telefon.

Ne želi da pričaVOZAČ ĆUTINedaleko od mesta nesreće stanuje i osumnjičeni Perica J. Kurir je pokušao da dobije njegov komentar, ali se na telefon javio rođak i rekao da Perica ne želi ništa da priča dok se postupak ne završi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track