TRAGEDIJA KOD KIKINDE: Bahati vozač ubio dve devojke iz Zrenjanina!
Foto: Saša Urošev

Teška saobraćajna nesreća

TRAGEDIJA KOD KIKINDE: Bahati vozač ubio dve devojke iz Zrenjanina!

Crna Hronika -

Nastradale Cvetana Aadamov (28) i Dragica Felbab (30). Na njih je bez zaustavljanja velikom brzinom naleteo džip. Udarac je bio toliko silovit da je automobil odleteo nekoliko metara sa puta, ispričali su Kuriru meštani Bašaida

KIKINDA - U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se večeras dogodila na „crnoj“ raskrsnici, na izlazu iz Bašaida, u direktnom sudaru džipa i putničkog automobila poginule su Cvetana Aadamov (28) i Dragica Felbab (30) iz Zrenjanina.

Prema izjavi očevidaca, na njihov automobil marke “ford” naleteo je džip austrijskijih registarskih oznaka kojim je upravljao Nemanja Z. (33) iz Beograda. On je velikom brzinom dolazio iz pravca Novog Bečeja.

Umesto da stane na raskrsnici, džip je produžio i direktno udario u automobil u kom su bile Zrenjaninke. Nesrećne devojke kretale su se glavnim magistralnim putem iz prava Zrenjanina i ulazile u ovo banatsko selo, koje je dvadesetak kilometara udaljeno od Kikinde.

Na njih je bez zaustavljanja velikom brzinom naleteo džip. Udarac je bio toliko silovit da je automobil odleteonekoliko metara sa puta, ispričali su Kuriru meštani Bašaida.

Predsednik MZ Bašaid Zoran Petrović potvrdio nam je da se ova teška saobraćajna nesreća dogodila na raskrsnici koja je crna saobraćajna tačka u selu.

Već desetak saobraćajnih nesreća se dogodilo na ovoj raskrsnici. Upozoravali smo nadležne, predlagali da se na ovom mestu napravi kružni tok, ali se dosad ništa konrekto nije preduzelo.

Strašno je što su nas ovom mestu ugašena dva mlada života­ rekao nam je Petrović.

TEKST I FOTO S. U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track