TRAGEDIJA KOD MALOG POŽAREVCA: Deda poginuo, troje unučića povređeno!
Foto: Nebojša Mandić

Saobraćajna nesreća

TRAGEDIJA KOD MALOG POŽAREVCA: Deda poginuo, troje unučića povređeno!

Crna Hronika -
Povređeni mališani imaju trinaest, devet i pet godina. Tragedija se dogodila kad su se sudarili „mazda“ beogradskih tablica kojom je upravljao G. L. i „golf“, takođe beogradskih tablica, kojim je upravljao D. R

BEOGRAD - D. V. (60) poginuo je, a pet osoba je povređeno, među kojima i troje dece, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u subotu veče dogodila u centru Malog Požarevca, u blizini Sopota.Povređeni mališani imaju trinaest, devet i pet godina. Tragedija se dogodila u 20.20 časova, kad su se sudarili „mazda“ beogradskih tablica kojom je upravljao G. L. i „golf“, takođe beogradskih tablica, kojim je upravljao D. R.D. V., koji je poginuo na licu mesta, i petoro povređenih nalazili su se u „mazdi“, dok je njen vozač ostao nepovređen.

Kako saznajemo, osim dece, povređeni su njihova majka i baka, a pretpostavlja se da je poginuo njihov deda.

Hitna pomoć došla je na lice mesta, ali mogla je samo da konstatuje smrt D. V., dok je povređene prevezla u Urgentni centar.

- Povređeni putnici iz „mazde“ bili su u svesnom stanju kad je Hitna stigla na mesto nesreće - rekao je izvor Kurira.Oni su sinoć još bili na dijagnostici u Urgentnom centru.N. G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja