TRAGEDIJA: Krenuo biciklom na posao i poginuo
Foto: Privatna Athiva

Saobraćajna nesreća: Marko Bursać (29) stradao u Staroj Pazovi

TRAGEDIJA: Krenuo biciklom na posao i poginuo

Crna Hronika -

Probudili su me strašan udarac i krik. Ugledala sam automobil koji se zaustavio i polomljen bicikl, kaže žena koja živi u blizini mesta nesreće

BEOGRAD - Marko Bursać (29) poginuo je juče ujutro u udesu u Staroj Pazovi kada je biciklom krenuo na posao.Na nesrećnog biciklistu kolima je naleteo B. G. (26).

Zla sudbina... Marko Bursać
Zla sudbina... Marko Bursać

Tragedija se dogodila oko 6.30 u Ulici kralja Petra Oslobodioca kod broja 96.- Probudili su me strašan udarac i krik. Poletela sam ka prozoru jer se u to vreme moja snaja vraća s posla. Ugledala sam automobil koji se zaustavio i polomljen bicikl - kaže žena koja živi u blizini mesta nesreće.

Očajan... Otac Mladen Bursać
Očajan... Otac Mladen Bursać

U porodici nesrećnog mladića suze i krici. Očajni otac Mladen nekako je smogao snage da progovori.- Video sam ga oko 6.20, kretali smo obojica na posao. Pitao sam ga zašto ne ide kolima, rekao mi je da mu je lepše biciklom, da se malo rashladi... Posle toga sam čuo Hitnu pomoć ispred kuće - govori otac.- Taj mladić koji ga je pregazio imao je inđijske tablice. Policija mi je rekla da je imao alkohola u krvi, vraćao s proslave u Zemunu - priča Mladen Bursać.J. I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track