SEKIRA OSTALA U GLAVI UBIJENE: Svađali se danima, sve do krvavog pira!
Foto: Marina Lopičić

Svirepi zločin na Voždovcu

SEKIRA OSTALA U GLAVI UBIJENE: Svađali se danima, sve do krvavog pira!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Na Voždovcu u Beogradu, u ulici Rastka Petrovića, danas je brat sekirom ubio sestru, pa pokušao da se ubije presekavši sebi vene.

1 / 15 Foto: Marina Lopičić

Na mesto zločina stigla je policija i u toku je uviđaj.

Reč je o još jednom bezumnom u seriji zločina koji su od početka ove nedelje potresli Srbiju, a svi su počinjeni sekirom.

Štaviše, uvek je posredi bilo porodično nasilje koje se pretvorilo u tragediju.

Ovog puta žrtva je bila Svetlana V. (64), koju je sa više udarca sekirom po glavi usmrtio brat Zvonimir V. (52). Prema nepotvrđenim informacijama sečivo sekire ostalo je u glavi tragično ubijene žene.

Ubivši sestru brat je pokušao da se ubije presekavši sebi vene skalpelom.

Muškarac je odvezen u Urgentni centar na reanimaciju.

Kako Kurir saznaje telo nesrećne Svetalne pronađeno je na spratu porodične kuće u kojoj su zajedno brat i sestra živeli sami. Inače Zvonimir ima i dva sina koja nisu živela sa njim.

Prema sazanjima Kurira brat i sestra su se stalno svađali, a Zvonimir je Svetalni više puta javno pretio da će je jednog dana ubiti.

Zločin je otkriven oko 13.30 časova, ali za sada nema još uvek informacija ko je zločin prijavio policiji, da li je to bio jedan od Zvonimirovih sinova ili komšija.

- Živeli su od njegove penzije, koju je dobio pre dve tri godine. Svetlana nekad radila u Kluzu, a kada se on zatvorio više nigde nije radila i nije više izlazila iz kuće osim do samoposluge, izjavila je jedna od Zvonimirovih komšinica.

Ona je dodala da je Zvonimir jedno vreme prodavao slike i da je počeo da skuplja drvo sa kojim je radio u podrumu kuće.

(J.R./EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track