TRAGEDIJA: Starica (88) krenula u šetnju i utopila se u Nišavi!
Foto: Mi

U Nišu spasioci izvukli telo žene iz nabujale reke

TRAGEDIJA: Starica (88) krenula u šetnju i utopila se u Nišavi!

Crna Hronika -
Nikad neću saznati kako je stradala, da li se ubila ili je upala u ledenu vodu, oplakivao je očajni Ljubiša Đorđević (87) svoju suprugu Stanimirku (88)

NIŠ - Nikog nisam imao osim nje u životu, ni dece ni bližih rođaka. Bili smo jedno drugom oslonac. Kako ću da živim bez nje? Sirota moja žena, nikad neću saznati ni kako je stradala - ovako je juče na obali Nišave u selu Medoševcu Ljubiša Ðorđević (87) oplakivao suprugu Stanimirku (88), koja se utopila u reci.Nesreću su juče u 7.10 policiji prijavili prolaznici koji su videli staricu kako u blizini zgrade bivšeg grčkog konzulata upada u vodu. Samo 20 minuta kasnije pripadnici Vatrogasno-spasilačke brigade izvukli su njeno telo kod Medoševačkog mosta, oko tri kilometra dalje od mesta gde je poslednji put viđena.Ljubiša priča da je rano ujutro otišao na pijacu, a da mu je Stanimirka kazala da će i ona malo da prošeta.- Kad sam se vratio kući i video da je nema, odmah sam se zabrinuo i pozvao policiju. Bio sam siguran da joj se nešto desilo jer se teško kretala. Samo pola sata kasnije pozvali su me iz policije i kazali mi da idem u Medoševac jer je u vodi nađeno telo neke žene - kroz suze priča Ljubiša.Kako kaže, odmah je znao da je to telo njegove Stanimirke.- Ne znam kako je stradala, da li je u vodu upala slučajno ili se ubila. Znam da joj je starost bila teška. Često je govorila: „Što neće smrt da mi dođe, ne mogu više da izdržim bolove“ - priča očajni starac.Niška policija je saopštila da nema sumnjivih okolnosti koje bi ukazivale da je smrt posledica krivičnog dela.(M. M.)

Nestala 23. februaraTELO VESNE JUGOVIĆ JOŠ NIJE NAĐENOStanimirka je druga žrtva Nišave tokom poslednjih dvadesetak dana. Nišlijka Vesna Jugović upala je 23. februara u reku kod tržnog centra „Roda“ a njeno telo nije pronađeno do danas.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track