UŽAS U BG: Otac bacio bebu staru 15 dana kroz prozor,  u stanu bilo još dvoje dece od 2 i 3 godine
Foto: Zorica Nikolić

Tragedija u Drinčićevoj ulici

UŽAS U BG: Otac bacio bebu staru 15 dana kroz prozor, u stanu bilo još dvoje dece od 2 i 3 godine

Crna Hronika -
Tragedija se dogodila kada je otac usled nervnog rastrojstva bacio bebu staru oko 15 dana kroz prozor

BEOGRAD - Beba stara oko 15 dana tragično je nastradala rano jutros kada ju je otac usled nervnog rastrojstva bacio kroz prozor.

Pomenuta tragedija dogodila se oko 5.28 sati u Drinčićevoj ulici na Starom gradu, kada je otac devojčicu staru samo 15 dana usled nervnog rastrojstva bacio kroz prozor sa trećeg sprata zgrade.

Kako se saznaje, osumnjičeni je živeo sa ženom sa kojom ima već dvoje dece, od dve i tri godine. Oni su bili u stanu kada je došlo do tragedije.

U policiji je rečeno da je pronađena beba na pločniku, kao i da se utvrđuju okolnosti pod kojima je došlo do nesreće.

Kako Kurir saznaje u stanu se odvijala prava drama jer je bilo potrebno nekoliko policijskih patrola kako bi savladalo razjarenog oca pre nego što je prevezen u psihijatrijsku bolnicu

" Poziv lekarskoj ekipi stigao je jutros oko 5.28 da je otac bacio devojčicu staru samo 15 dana kroz prozor sa trećeg sprata zgrade u Drinčićevoj ulici. Lekarska ekipa na žalost mogla je da konstatuje smrt devojčice u 5.55 sati. Otac star između 35 i 36 godina uz policijsku pratnju prebačen je do Psihijatrijske bolnice Dr Laza Lazarević, izjavila je za Kurir potparolka Hitna pomoći dr Nada Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track