TRAGEDIJA U ČAČKU: Ugledni biznismen ubio suprugu, pa pucao u sebe
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

Žena umrla u bolnici

TRAGEDIJA U ČAČKU: Ugledni biznismen ubio suprugu, pa pucao u sebe

Crna Hronika -
Preduzetnik Dragan Kuzmanović zvani Domis vlasnik jedne od najvećih firimi za proizvodnju ekskluzivne građevinske stolarije vatrenim oružjem ubio je svoju suprugu, pa pucao u sebe

ČAČAK - Ugledni čačanski biznismen Dragan Kuzmanović (58) zvani Domis pucao je rano jutros oko 7.30 sati na svoju suprugu, a zatim izvršio samoubistvo u njihovoj porodičnoj kući u Čačaku.

Tragediji je navodno prisustvovao i njihov maloletni sin

Kuzmanović je inače jedan od najpoznatijih privrednika u Čaku, vlasnik jedne od najvećih firimi u ovom delu Srbije za proizvodnju ekskluzivne građevinske stolarije.

Njegova firma " Domis" koja se nalazi u selu Mikovci kod Čačka zapošljava više od 100 radnika.

Kuzmanović je inače rano jutros najpre oko 6.30 sati pucao najpre u svoju sprugu dok je ona bila još u krevetu, a zatim izvršio samoubistvo. Teško ranjenu ženu Hitna pomoć je prevezla u čačansku bolnicu gde je ona oko sedam sati podlegla povredama.

Policijski uviđaj je i dalje u toku.

Prema rečima tužilaca, Dragan Kuzmanović (58) popeo se na sprat gde su spavali žena i dete, ušao u sobu i pucao u suprugu.

- Do sobe u kojoj je spavala Dragana (49) spavao je sestrić pokojnog Dragana Kuzmanovića, Aleksa Čaprić (18) koji je probuđen pucnjavom i vikom utrčao u prostoriju i video ujaka da drži pištolj u ruci - naveo je tužilac.

Videvši da Dragana daje znake života, Čaprić je pozvao Hitnu pomoć dok je u međuvremenu Dragan sišao u prizemlje, dodao je Kalaba.

Prema njegovim rečima, Čaprić je pošao za svojim ujakom, ali se u tom trenutku čuo pucanj i on ga je zatekao sa ranom u glavi.

( D.Č.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja