TRAGEDIJA U LESKOVCU: Srednjoškolac preminuo nakon časa fizičkog!
Foto: Dragana Udovičić/Ilustracija

Imao dve operacije na srcu

TRAGEDIJA U LESKOVCU: Srednjoškolac preminuo nakon časa fizičkog!

Crna Hronika -
Osamnaestogodišnji učenik Tehničke škole „Rade Metalac“, Stefan Arsić iz Mrštana preminuo je večeras iznenada oko 18 časova u Urgetnom centru Opšte bolnice u Leskovcu, nakon što mu je pozlilo na času fizičkog vaspitanja oko 16 časova i 30 minuta.

Stefanu Arsiću je pozlilo i kako je ostao bez svesti i pao na pod, urgentnu pomoć pružio je nastavnik fizičkog vaspitanja pri čemu je interventno obaveštena Služba hitne medicinske pomoći leskovačkog Doma zdravlja.Ekipa je stigla za nepunih 5 minuta i Stefana prevezla u Urgentni centar.

Nakon nešto više od sat vremena borbe Stefanu Arsiću konstantovana je smrt, navodi se u saopštenju uprave ove srednje škole.

“Iako je imao ozbiljne srčane intervencije Stefan Arsić nije od ordinirajućeg lekara oslobođen nastave fizičkog vaspitanja o čemu su bili obavešteni i profesori. Na časovima fizičog vaspitanja Stefan je radio vežbe koje su bile adekvatne njegovom fizičkom stanju”, ističe direktor ove srednjoškolske ustanove Slavoljub Stanojević.

Stefan Arsić bio je dobar đak, uzorno, disciplinovano i dobro dete.

“Njegova iznenadna smrt pogodila je, pored roditelja, sve njegove drugove iz odeljenja, đake škole kao i nastavnike” kaže direktor.

Stefan je maja prošle godine prebrodio drugu operaciju srca u Londonu i roditelji su se nesebično trudili da ga spasu.Iza sebe je ostavio majku, oca i starijeg brata.

(Jugmedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track