TRAGEDIJA U LUČANIMA: Radnik namenske (39) izvršio samoubistvo
Foto: Nebojša Mandić

zaposleni u šoku

TRAGEDIJA U LUČANIMA: Radnik namenske (39) izvršio samoubistvo

Crna Hronika -
Tragično nastradali M.T. radio je na sferičnom odeljenju Namenske industrije a da je samoubistvo izvršio upravo tako što je spustio glavu na mesto gde se vrši probno ispaljivanje eksplozivnog baruta

LUČANI- Radnik Namenske industrije ’’Milan Blagojević’’ u Lučanima M. T. (39) oduzeo je sebi život u prostorijama preduzeća jutros oko 8 časova.

Nesrećni čovek je iza sebe ostavio suprugu i dvoje dece. Zbog čega je izvršio samoubistvo još uvek nije poznato, ali se u Lučanima priča da je nakon smrti majke od pre pola godine bio jako utučen i da se dosta promenio i zatvorio u sebe.

Policijski uviđaj utvrdiće način i razlog ove tragedije. Tragično nastradali M.T. radio je na sferičnom odeljenju Namenske industrije a da je samoubistvo izvršio upravo tako što je spustio glavu na mesto gde se vrši probno ispaljivanje eksplozivnog baruta.

Radnici i rukovodstvo Namenske industrije kao i žitelji Lučana potpuno su u šoku.

Radnik fabrike vojne industrije "Milan Blagojević" iz Lučana ubio se danas na radnom mestu, potvrdio je generalni direktor te kompanije Radoš Milovanović.

Kako je rekao Milovanović, samoubistvo se dogodilo jutros oko 8 sati na poligonu, u opitnoj laboratoriji u kojoj je taj radnik radio. Direktor je dodao da je policija obavila uviđaj i da je zaključeno da nema elemenata krivičnog dela, odnosno da je reč o samoubistvu, zbog čega tužilac nije naložio obdukciju.

"Bio je veseo čovek, pun energije, prosto je neverovatno da se to desilo", rekao je Milovanović i dodao da je i supruga tog radnika radila u istoj radnoj jedinici te fabrike.

(Blic/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track