TRAGEDIJA U PARAĆINU PRED VASKRS: OFARBALA JAJA pa skočila sa zgrade
Foto: Privatna Arhiva

Strašno

TRAGEDIJA U PARAĆINU PRED VASKRS: OFARBALA JAJA pa skočila sa zgrade

Crna Hronika -

Marija Paunović (31) iz Paraćina izvršila samoubistvo jer nije mogla da podnese što su sin i ćerka pripali bivšem mužu

PARAĆIN - Marija Paunović (31) iz Paraćina skočila je sa solitera u centru grada jer nije mogla da podnese odvajanje od dece, koja su pripala njenom bivšem suprugu posle razvoda, saznaje Kurir.Nesrećna žena je u subotu, dan pred Vaskrs, ofarbala jaja, stavila ih u korpu i tu sliku je u 13.43 okačila na Fejsbuk, a nekoliko sati kasnije izvršila je samoubistvo skočivši sa sedmog sprata zgrade u centru Paraćina.Porodična dramaMarija se, kako saznajemo, razvela pre nekoliko meseci. Pre rastanka sa suprugom živela je s njim i dvoje dece u prigradskom naselju Dankovo.

- Posle razvoda vratila se ocu i majci na selo, a deca su ostala kod oca. Sin ima 13, a ćerka osam godina. To joj je veoma teško palo - pričaju poznanici.

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA NOĆ UOČI VASKRSA: Majka dvoje dece sa solitera skočila u smrt!Marija je pokušala da se izbori za decu, a potom je pala u depresiju. Da nešto nije u redu, moglo je da se nasluti još 10. januara, kada je Marija na svom Fejsbuk profilu postavila sliku s detetom uz potresnu poruku da „će verovati u Boga ako nema pravde na ovom svetu“.

Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track