TRAGEDIJA U RAŠKOJ: Bračni par poginuo u sudaru dva putnička vozila i kombija
Foto: Nemanja Pančić

Popovo polje

TRAGEDIJA U RAŠKOJ: Bračni par poginuo u sudaru dva putnička vozila i kombija

Crna Hronika -
Prema prvim informacijama nesreća se dogodila kada je kombi vozilo je iz nepoznatih razloga prešlo u suprotnu traku udarilo u putničko vozilo fijat punto na koji je naišao automobil marke opel i udario u oba vozila

RAŠKA - Dve osobe su poginule jutros u saobraćajnoj nesreći na putu Rudnica - Raška, u mestu Popovo Polje kod Raške, saopštila je Policijska uprava u Kraljevu.

Na licu mesta su poginuli supružnici iz Raške - vozač „fijat punta" (55) i suvozač (50), a jedna osoba, vozač kombija (28) zadobio je povrede.

U nesreći su učestvovala tri vozila.Kombi „fijat“, kosovskomitrovačkih registarskih oznaka kojim je iz pravca Rudnice upravljao vozač iz Kosovske Mitrovice (28), sudario se sa „fijat puntom“, raščanske registracije kojim je iz suprotnog smera upravljao vozač iz Raške, dok se na mestu suvozača nalazila njegova supruga.

Oštećeno je i vozilo „opel vektra", novopazarske registracije, kojim je iza „fiat punta" upravljao vozač iz Novog Pazara (45).

Uviđaj je izvršila javni tužilac u Raški u prisustvu pripadnika Saobraćajne policijske ispostave u tom mestu, navedeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track