TRAGEDIJA U SVRLJIGU: Žena prala prozore, pa pala i poginula
Foto: Stefan Jokić/Ilustracija

Bizarna smrt

TRAGEDIJA U SVRLJIGU: Žena prala prozore, pa pala i poginula

Crna Hronika -

Nesrećna žena pala je na beton sa visine od oko pet metara i zadobila smrtonosne povrede, kojima je podlegla neposredno posle pada

SVRLJIG - Žena V. S. (58) poginula je u ponedeljak, kad je ispala kroz prozor stana u kom je živela u Omladinskoj ulici, dok se spremala da opere stakla.

Nesrećna žena pala je na beton sa visine od oko pet metara i zadobila smrtonosne povrede, kojima je podlegla neposredno nakon pada. Policija je obavila uviđaj, a prema prvim informacijama, reč je o nesrećnom slučaju. Njeno telo je po nalogu tužilaštva upućeno u Institut za sudsku medicinu radi obdukcije.Jedan od komšija Slavoljub Todorović, koji se zatekao na mestu nesreće, kaže da je prizor bio stravičan.Svedoci nesreće- Baš sam prolazio tom ulicom kad sam video ženu kako leži na betonu. Vrlo brzo je stigla Hitna pomoć, prišao joj je lekar i čuo sam kako kaže: „Još je živa.“ Odvezli su je u bolnicu ali pretpostavio sam da neće preživeti. Godinama sam bio vatrogasac, spasavao sam ljude i znam dobro kad nekome nema pomoći.

Nokti su joj bili potpuno modri i oko nje je bila velika količina krvi, mora da je pala direktno na glavu. Tu ženu znam iz viđenja, ranije je stanovala u našem komšiluku, živela je sama... Koliko znam, ima sina, koji živi u inostranstvu - kaže Todorović.Stanodavca nastradale žene Boru Markovića o tragediji je obavestila policija.

- Kad sam video policijskog službenika na vratima, presekao sam se... Deca su mi otišla da s društvom proslave uskršnje praznike, pa sam pomislio da se njima nešto desilo. Međutim, policajac mi je rekao da je moja stanarka pala kroz prozor. Otišli smo do zgrade, ali Hitna pomoć ju je već bila odvezla, samo sam video krv na mestu gde je pala. Policija nije dozvoljavala da se popnem u stan dok nije došao tužilac. Prozori su bili otvoreni, poduprti krpama... Njene stvari su bile složene - tvrdi Marković.Uredna i pedantnaOn dodaje da je pokojnica bila veoma zahvalna stanarka.

- Sve troškove je plaćala na vreme, bila je veoma uredna, pedantna, volela je da joj sve bude čisto. Radila je u fabrici trikotaže, tu je i penziju dočekala. Kako saznajemo iz izvora bliskog istrazi, nema sumnjivih okolnosti koje bi ukazivale da je ženina smrt posledica krivičnog dela. Milica Milovanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track