TRAGEDIJA U VALJEVU: Radnik Krušika poginuo u eksploziji na radnom mestu
Foto: Fonet

TRAGEDIJA U VALJEVU: Radnik Krušika poginuo u eksploziji na radnom mestu

Crna Hronika -
Ostojić, poslovođa u Kovačkom centru (57), zadobio je teške telesne povrede dok je na presi radio na otkivku košuljice mine

VALJEVO - Radnik valjevskog Krušika Risto Ostojić poginuo je na radnom mestu, potvrđeno je u policiji i Osnovnom tužilaštvu.

Ostojić, poslovođa u Kovačkom centru (57), zadobio je sinoć oko 19 sati teške telesne povrede dok je na presi radio na otkivku košuljice mine. Materijal je eksplodirao pod pritiskom i naneo mu povrede ruke i grudnog koša.

Ostojić je podlegao povredama prošle noći oko 23 sata u bolnici, gde je bio smešten posle nesreće. Uviđaj su obavili policija i zamenik osnovnog tužioca, a obdukcija i dodatne istražne radnje utvrdiće uzrok smrti i okolnosti pod kojima je došlo do nesreće.

Prema nezvaničnim saznanjima, Ostojić je u momentu nesreće bio sam na radnom mestu u vreme večere ostalih zaposlenih. Pokušao je da promeni deo na presi, a prilikom njegovog izbijanja taj deo je izleteo i teško ga povredio. Moderan Kovački centar zajednički su izgradili Krušik i JP Jugoimport SDPR za potrebe vojne industrije Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track