TRAGEDIJE: Na putu kod Vranja dve smrti u jednom danu
Foto: Printscreen RTS

Saobraćajna nesreća

TRAGEDIJE: Na putu kod Vranja dve smrti u jednom danu

Crna Hronika -
Žena stara 47 godina poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na državnom putu kod sela Panevlje u okolini Vranja, a muškarac (51) iz Vranja poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče, oko 20.45 sati, na državnom putu u selu Priboj

VRANJE - Dve osobe su poginule u dva odvojena saobraćajna udesa na teritoriji opštine Vranje i Vladičin Han, saopštila je danas Policijska uprava Vranje.

Žena stara 47 godina poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na državnom putu kod sela Panevlje u okolini Vranja, dok su dve osobe teško i jedna lakše povređene, saopštila je policija.

Nesreća se dogodila juče, oko 17.45 sati, prilikom mimoilaženja, kada je prikolica teretnog vozila "volvo", bujanovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao M. N. (49) s područja opštine Bujanovac udarila u "škodu fabiju", somborskih registarskih oznaka u kojoj je žena putovala.

Ona je od zadobijenih povreda preminula u Kliničkom centru u Nišu, saopštila je Policijska uprava Vranje. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske uprave u Vranju po ovlašćenju zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju.

M.N. je određena mera zadržavanja zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Muškarac (51) iz Vranja poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče, oko 20.45 sati, na državnom putu u selu Priboj, opština Vladičin Han.

Putničko vozilo "kia karens", vranjanskih registarskih oznaka, kojim je on upravljao, sletelo je s puta i udarilo u betonski zid.

Vozač je od zadobijenih povreda preminuo u Zdravstvenom centru u Vranju.

Uviđaj su izvršili policijski službenici u Vladičinom Hanu, po ovlašćenju zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu, piše u policijskom saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track