TRAŽILI NOVAC: Pljačkaši brutalno pretukli penzionera (75) i pretili policiji
Foto: Kurir

Stara Pazova

TRAŽILI NOVAC: Pljačkaši brutalno pretukli penzionera (75) i pretili policiji

Crna Hronika -
Uhapšeni D.B. (34) i R.D. (24) se terete da su naoružani pištoljem, upali u kuću 75.godišnjeg penzionera i fizički ga napali, tražeći novac, kao i da je prvoosumnjičeni pre savladavanja pištoljem nišanio u policijsku patrolu

STARA PAZOVA - Zbog sumnje da su naoružani pištoljem upali u kuću penzionera i fizički ga napali tražeći novac, u selu Golubinci uhapšeni su D.B. (34) i R.D. (24).

Kako se navodi, oni su uhapšeni zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivična dela teško ubistvo u pokušaju, nedozvoljeno držanje oružja i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Terete da su naoružani pištoljem, upali u kuću 75.godišnjeg penzionera i fizički ga napali, tražeći novac, saopštila je Policijska uprava Sremska Mitrovica.

Policijska patrola je zatekla napadače u kući, savladala ih i oduzela napunjen pištolj kojim je osumnjičeni D.B. nišanio u njih.

Po nalogu nadležnog tužioca, policija je odredila zadržavanje do 48 časova za oba osumnjičena, posle čega će biti dovedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Teško povređeni vlasnik kuće je smešten u Urgentni centar u Beogradu.

Uviđaj na mestu događaja je, po ovlašćenju zamenika višeg javnog tužioca, izvršilo Osnovno javno tužilaštvo u Staroj Pazovi, piše u policijskom saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track